Opis

Glavne stavke:

1、 Pogodan za suce: Ovaj baseball kliker za suce pogodan za suce, koje treba pratiti podnošenja i izlasci.Kotačići okreću glatko s jasnim klikom, pružajući ugodno korištenje, bez potrebe da svaki put gledati na ekranu.

2、 Lako nositi sa sobom i pohraniti: ovaj baseball kliker za suce mali i lagan, izrađen od izdržljivog ABS materijala.Možete ga koristiti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, jednostavno stavite u džep.

3、 Udoban snimanje igre: Zahvaljujući četiri kotača, koje su precizno izračunali i prikazuju različite podatke kao što su igre brisanja, lopte, podnošenja i izlasci, nećete propustiti ni jedan detalj onoga što se događa.

4、 Veličine dlana: Ovaj baseball kliker za suce ima veličine dlana i klasični zakositi dizajn, savršen za vaše ruke.Možete lako upravljati četiri digitalnim brzine i osjećati, da đonovi prijenos osigurava točnost.

5、 Jednostavnost rada: jednostavnim pritiskom na gumb možete zaustaviti i kliknuti кликером baseball sudaca, bez nekog slučajnog prebacivanja.To je jednostavan za korištenje i ugodno leži u ruci.

Nezamjenjiv alat za suce bilo koji sport.Ovaj kliker ima četiri kotačima za praćenje računa, нескользящим mehanizam kako bi se spriječilo klizanje i bez nehotično prebacivanje kako bi se osigurala točnost.Koristite ga u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu s lakoćom i povjerenjem.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Baseball sudac-strelac

Materijal: ABS

Veličina: oko 8 * 6 cm / 3,15 * 2,36 inča

Težina: oko 80 g

Pakiranje list:

1pc * Baseball Sudac-Strelac

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja, molimo vas, dozvoliti odstupanja u mjerenjima na 1-3 vidi

Više informacija

Vrijedi za ljude

Dijete

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5