Opis

Naziv proizvoda: navigacijska svjetla za trkače

Veličina proizvoda: 17-21*2,5 cm/6.69-8.26*0.98 palac

Boja proizvoda: kao što je prikazano na slici

Materijal proizvoda: abs + лавсан

Baterija: 2 KOMADA tipku drive CR2032

Način rada treperi: dugo svjetlo, brzo bljeskalica, spora bljeskalica

Vrijeme za sjaj: 30-40 sati, normalno korištenje u roku od 1-2 mjeseca

značajke proizvoda:

1. Punjiva preko USB-a: Ovaj sjajni narukvica ima funkciju punjenja putem USB-a.Jednostavno priključite napajanje i punite u roku od nekoliko sati, kako bi se postigla izuzetne vidljivosti.Normalna upotreba u roku od 1-2 mjeseca; Baterija može zamijeniti i sami u круглосуточных trgovinama i supermarketima.

2. Svestranost: Ova narukvica je opremljen s reflektirajućim trakama i led žaruljama duge, brze i spore baklje, što ga čini idealnim za noćni trkače, bicikliste, planinare, ljubitelje jogging i motociklista.

3. Sigurnost iznad svega: Светоотражающая traka na ovom manšeta pruža dodatnu sigurnost i u uvjetima slabog osvjetljenja, osiguravajući da su vozači i ostali pješaci uvijek biti u mogućnosti da vas vidi.

4. Moderan i praktičan dizajn: Ovaj narukvica razlikuje moderan i rodi-kosti dizajnom, što ga čini lako i zgodan za nošenje.Možete podesiti remen u skladu s veličinom vašeg ručnog zgloba i izabrati iz palete boja.

5. Jednostavnost korištenja: Ova narukvica je opremljen jednostavnim tipkom za jednostavnu uporabu.Osim toga, samo pritisnite gumb za jednostavno uključiti ili isključiti funkciju treperenja i refleksije.

Mjere opreza:

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju drugačije boje, boje stvarne robe može se malo razlikovati od sljedeće slike.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, možete slobodno da me kontaktirate, mi ćemo vam dati nekoliko prijedloga, ali to je samo za referencu.

U isporuku je uključeno:

1 komplet navigacijskih svjetala za trkače

Hvala za vašu podršku!Dobrodošli na kupnju kod nas!Možete nas kontaktirati da biste dobili više informacija o proizvodima.Dobar dan!

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

NE275799

Materijal

Sintetička koža

Dužina proizvoda

--

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5