Opis

Naziv proizvoda: 1 kom. torba-mreža za golf

Veličina proizvoda: Veličina: L (broji 48-56 lopti), M (broji 24-32 lopte), S (broji 12-16 lopte)

Boja proizvoda: kao što je prikazano na slici

Materijal proizvoda: najlon

Značajke proizvoda:

1. Trajnost: Izrađen od visoko-kvalitetne нейлонового materijala, ova torba-mreža za golf izuzetno je izdržljiv i može izdržati trošenje uz redovito korištenje.

2. Kapacitet: Dostupan u različitim veličinama, od 12 do 56 golova, ovaj bag torba može primiti veliku količinu lopti za golf, što ga čini prikladnim dodatkom za nošenje tijekom igre.

3. Jednostavnost korištenja: Zahvaljujući kopča-munje ovaj bag torba se lako otvara i zatvara, pružajući jednostavan pristup loptu unutra.

4. Zgodan: Kompaktna veličina i jednostavan dizajn ove torbe-mreže za golf loptice omogućuju lako nositi sa sobom po terenu za golf, osigurati da vaše loptice uvijek biti na dohvat ruke.

5. Svestranost: Ova torba-mreža za golf korisna ne samo za nošenje lopti za golf; također ga možete koristiti za spremanje drugih manjih predmeta, što ga čini univerzalni pribor za sve vrste rekreacije.

Mjere opreza:

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju drugačije boje, boje stvarne robe može se malo razlikovati od sljedeće slike.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, možete slobodno da me kontaktirate, mi ćemo vam dati nekoliko prijedloga, ali to je samo za referencu.

U isporuku je uključeno:

1 kom. torba-mreža za golf

Poštovani kupci, dobrodošli u naš dućan.Možete nas kontaktirati da biste dobili više informacija o proizvodu.Ako vam je potrebno više tog proizvoda, možete nas kontaktirati.mi ćemo vam pružiti našu najbolju moguću cijenu.Ostavite svoju poruku!

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5