Opis

Alat za popravak Divot - obavezno za ljubitelje golfa

Taj utikač za golf će vam pomoći da učinkovito popraviti rupe za golf i održavati teren je u dobrom stanju.Izrađena je od pouzdanih materijala, koji se razlikuje trajnosti i ne blijedi.Ona ima elegantan dizajn i udoban hvat.To je također odlična ideja za poklon za bilo koji amaterski golf.Primatelj sigurno biti drago i cijenimo svoju brigu.Naručite svoj sada i uživajte u igri za golf!

Specifikacija:

Naziv: Vilica za golf

Težina: oko 40 g

Veličina: oko 80 * 29 * 3 mm/3.15*1.14*0.12 palac

Popis paketa:

1 * Utikač za golf

Napomene:

Zbog svjetlosnih efekata i kut boja proizvoda i boja, kao što je prikazano na slici, mogu se razlikovati.

Zbog ručnog mjerenja mogu biti odstupanja od proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Alat za popravak zelenila: Ovaj jednostavan alat za vilice za golf - dobar asistent za popravak zelenila, koji vam mogu pomoći da efikasno popravljati mrlje od golf, vrlo praktičan.

2. Čvrste materijale: Lagan i prenosiv metalni alat za golf, izrađene od visoko kvalitetnih legura, razlikuje se snaga i izdržljivost i osigurava dugi vijek trajanja.

3. Otpornost na blijeđenje: Alat za popravak Golf Green u obliku pauka prijavljeni graciozno ugravirana linija, koje ne blijede i ne ljuštiti, što ga čini vrlo atraktivnim.

4. Lagan i prenosiv: mali alat za popravak paleta za golf možete držati u torbi ili džepu, ne zauzima suvišan prostor, što ga čini praktičnim pribor za golf.

5. Praktičan poklon: Ovaj alat za popravak označavanje polja za golf - praktičan poklon za obitelj i prijatelje ili kao poklon za rođendan ili praznik za igrače golfa.Oni će biti oduševljeni da se kao odličan poklon.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5