Opis

Zamka za muhe u zatvorenom prostoru i na otvorenom-radi na solarnu energiju i экологична

Umorni od komaraca, koja zuje oko vaše kuće i sporni vaš san?Ova zamka za muhe će vam pomoći da lako i sigurno biste dobili osloboditi od njih.Zahvaljujući 3 režima svjetline ona privlači uši i da ih drži unutra.Samo punite ga na suncu i uživajte u sadržajima bez muha.Pogodan za unutarnju i vanjsku uporabu.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: USB-zamka za muhe

Materijal proizvoda: ABS + led svjetla

Pakiranje list:

1 * USB-zamka za muhe + 1 * USB kabel za punjenje

Napomene:

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kut kamere može biti razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja može biti greška u iznosu od proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Bez muha: Ova USB-zamka za muhe - odličan način za borbu protiv мошками.Ona ima posebnu pozadinsko osvjetljenje, koji čini uši залетать u kontejner, gdje su zarobljeni.On je snažan, siguran i kompaktan.Možete uzeti ga sa sobom u sobu i na ulicu za stvaranje čisto i ugodno okruženje.

2. USB baterija: Ovaj USB zamku za muhe možete puniti i putem napajanja, laptop, punjač za telefon ili od solarne baterije, što olakšava punjenje i korištenje na bilo kojem mjestu.

3. Tihi dizajn: Ova USB-zamka za muhe ima tihi dizajn, koji ne iritira vas ili vašu obitelj.Možete dobro i mirno se odmarao, ne brinući se o мошках ili комарах.Takav inteligentni dizajn pojednostavljuje korištenje i čišćenje, čime se štedi vaše vrijeme i gnjavažu.

4. Niska potrošnja energije: Naš USB-zamka za muhe dizajniran tako da bude efikasan i ponudio ekološke, dok troše najmanje energije na pozivao uši i zaštitu okoliša.S našim proizvodom, možete uštedjeti novac i smanjiti emisiju ugljičnog dioksida.

5. Prijenosni i višenamjenski: ovaj USB zamku za muhe lako nositi sa sobom, a ona se može osigurati preko 20 sati rasvjete na jednom punjenju.Također je opremljen sa svijetle led pozadinskim osvjetljenjem s 3 načina osvjetljenja za različite prigode.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5