Opis

Naziv proizvoda: Uže za vježbanje ljuljačke za golf

Veličina proizvoda: 100 cm /39,37 cm

Boja proizvoda: kao što je prikazano na slici

Materijal proizvoda: терилен

Karakteristike proizvoda:

1. Povećana snaga i moć: Snaga uže za golf je dizajniran kako bi vam pomogli igračima golfa poboljšati snagu замаха i ukupnu snagu.Uključivanjem trening s utezima u svoju praksu golf, vi ćete biti u mogućnosti razviti više od snažne mišiće i generirati više snage pri backswing.

2. Vježba ritam igre golf: Ovaj proizvod je posebno dizajniran da pomogne igračima u golf razviti trajno i neometano ritam замаха.Otpor, ugrađen od strane Sile канатом, pomaže igračima u golf održavati stalan tempo što dovodi do veće preciznosti i kontrole na terenu.

3. Univerzalni trening alat: Силовую užeta može koristiti za različite vježbe za golf, uključujući zagrijavanje, vježbe na ljuljački i vježbanje mišića.On je pogodna za igrače golfa na bilo koju razinu vještina i može se lako uključiti u bilo koji trening program.

4. Zgodan i prijenosni: Snaga uže jednostavna i lako ju je nositi sa sobom, što ga čini prikladnim trening alat koji se može koristiti bilo gdje.Da li ste kod kuće, u teretani ili na terenu za golf, možete jednostavno uključiti силовую uže u svoju trening rutinu za kontinuirano poboljšanje svoje igre golf.

Mjere opreza:

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju drugačije boje, boje stvarne robe može se malo razlikovati od sljedeće slike.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, možete slobodno da me kontaktirate, mi ćemo vam dati nekoliko prijedloga, ali to je samo za referencu.

U isporuku je uključeno:

1 kom. uže za vježbanje ljuljačke za golf

bok, dečki, hvala što ste posjetili moj dućan.U našoj trgovini tako mnogo korisnih i jeftinije robe.Ako vam je potrebno više tog proizvoda, možete nas kontaktirati.mi ćemo vam pružiti našu najbolju moguću cijenu.Ostavite svoju poruku!

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

Povećana snaga i moć

Derivat serija

Drugo

Vrsta

Trener ljulja

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5