Opis

Šalice Trokutasti Gostiona Satna Метательная Igra Blackjack Set Za Pivo Tenis Večernje Igre Pong Komplet Igračaka Sa Desktop Zabavna Igra Interakcije

Opis:

Označene Stavke:

1、 Set za igru ping-pong: Set za igru ping-pong uključuje i drvenu ploču + 6 šalica + metalni prstenovi koji se mogu objesiti direktno na zid, bez zauzimanja prostora, što će vam donijeti više zadovoljstva.(Imajte na umu da je loptica za stolni tenis nije uključena)

2 、 Ugodan za zabavu: doprinosi interakcije roditelja i djece.Idealan set za vježbanje vještine ciljanja sa svojim prijateljima na zabavama pored bazena.Također je super za igre s cugom za odrasle.

3、 Stabilan dizajn: Naše drvene ploče pažljivo rukovati, na ploči su postavljeni željeza prsten za držanje čaša, kao i zajednice u bilo kojem trenutku možete objesiti na zid.

4、 Lako nositi sa sobom: ova igra je skup lagan, kompaktan i prenosiv, da odgovaraju vašim potrebama na putovanju.Objesite drvenu ploču, na pravom mjestu, a onda ćete moći igrati igru u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

5、 Zadovoljstvo garantirano: Iz bilo kojeg razloga, ako niste zadovoljni, kontaktirajte nas, kako bi mi to mogao učiniti pravu stvar za vas.

Tehničke karakteristike:

Tehničke karakteristike:

Naziv: Set za stolni tenis

Materijal: drvo

Veličina: kao što je prikazano

Upućivanje uključuje:

1 * (drvena ploča + kuka)

6 * (šalica + stolni tenis + folijom)

Napomene:

Napomene:

Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja boja proizvoda i boja, kao što je prikazano na slici, mogu se razlikovati.

Zbog ručnog mjerenja mogu biti odstupanja od proizvoda.

Više informacija

Materijal

Drvo

Dob

> 8 godina

Naziv

Set za stolni tenis za bacanje

Veličina

as shown

Broj modela

Pogođeno

Vrsta

Drugo

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5