Opis

20 KOMADA sela metalne kuke za kapute, zidne kuke, dvostruki berba kuke za vješanje ukrasne kuke za ulazak u seoska kuća, 20 kuke u vintage stilu: Izrađena je od vrhunskog čelika, snažan i dovoljno robustan za vješanje torbe ili kaput, zidne kuke za kapute može primiti do 35 cm svaki, ako se pravilno učvršćeni na štikli od punog drveta.

KOMPAKTAN I lagan dizajn s dvostrukim petljama pomaže vam uštedjeti prostor i održavati red u svojoj kući; Stilski kuka dati vašoj sobi klasični minimalistički okus.

BRZA I JEDNOSTAVNA montaža: stavite ove prekrasne kuke, ukrasite svoj koridor ili koristite u kupaonici za pohranu ručnika i халатов

IDEALNA za vaš DOM: Naše dvostruke kuke se mogu koristiti na različitim lokacijama, kao što su hodnik, spavaća soba, predsoblje ili kupaona, za vise različitih predmeta, praktične i stilski.

VODILICA za vijke: Vijcima dužine 0,71 inča (18 mm) svaki, vijci su pogodni za instalaciju na površinu, ne može ih montirati na bazi cementa zid.Molimo, koristite dodatni расширительные vijke, ako želite da priložite udice direktno na cementni zid.

Boja: crna

Materijal: metal

Dimenzije: 134 x 66 mm

Sadržaj paketa:

20 x kuke

80 x vijaka

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5