Opis

Glavne točke:

1. Ветрозащитные stezaljke za stolnjaci: Ove stezaljke rješavaju problem сдувания vaše stolnjaci vjetrom.Oni sprečavaju kretanje stolnjaci i drže na mjestu.Oni ne klize i jednostavan za korištenje.Oni su idealni za ručak na otvorenom i piknik.

2. Estetska vrijednost: Ove stezaljke za stolnjaka ne samo funkcionalni, ali i dekorativno.Oni imaju transparentnu boju koja stvara efekt nevidljivosti i integrira u okolinu.

3. Brzo i jednostavno učvršćivanje stolnjaci: Ove stezaljke za nosač stolnjaci su dizajnirani da pružaju dobar učinak popravljajući svoj stolnjake.Oni su trajni zahvat koji omogućava sigurno držanje u bilo koju vrstu tkiva.

4. Pogodan za mnoge prigode: uređenje li piknik, party na otvorenom, na gozbu u restoranu ili na izlet, te spojnice-nosači za stolnjaka zadržati svoju stolnjak na mjestu i предотвратят joj сдувание.

5. Za višekratnu upotrebu i dugotrajnih: Ovi držači izrađeni su od čvrstog materijala visoke čvrstoće ABS, koji može izdržati višestruke koristi i pranje.Lako ih je pričvrstiti i pucati, i oni sigurno i uredno drže salveta.

Opis:

Držite stolnjak na mjestu uz pomoć tih нескользящих stezaljke.Oni imaju učinak nevidljivosti, koji je u skladu s bilo kojom bojom i stilom.Uživajte u piknik na otvorenom, bez brige o vjetru.Ove spojnice su izdržljivi i imaju dobar fiksni efekt.

Postavke: 1. Prigodna debljina: 25-35 mm / 0,98 * 1,38 cm

2. Materijal: ABS

3. Težina: oko 40 g

Pakiranje list: Stezaljke za stolnjaci * 4

Više informacija

Materijal

ABS

Lice 3

Stezaljke za poklopac površine

Značajka 4

Нескользящий

Broj modela

Stezaljke za stolnjake

Lik 1

Stezaljke za poklopac površine

Lik 2

Držač za stezaljke za tkanine

Značajka 5

stezaljka za kampiranje

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Pakiranje list

x4 kom.

Težina

40g

Prostran

50

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5