Opis

1. Izrađen je od zamjene vodonepropusnog materijala.

2. Može pohraniti obiteljski diplomu, plaketu, važni dokumenti, kreditne kartice, kartice za kupovinu, razglednica, nakit i sl.

3. Koristi se za pohranu U-disk sa službenim pečatom i dokumenata važnih uredskih predmeta, obitelji i poslovnih putovanja za kratke udaljenosti.

4. Prikupiti sve je razbacano važne stvari u jednu torbu, uredan, опрятную i влагостойкую.To je neophodno torba za spremanje u svom životu.

boja: siva

Materijal: tkanina катионная

Veličina: 37x28x10 cm

Sadržaj pakiranja:

2 x organizator za dokumente

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

U našoj trgovini ima puno robe, možete ići na ove linkove:

https://Apartmani-ante.com.hr/store/4993368

Kontaktirajte nas :

Ako ste zainteresirani za naše proizvode i imate bilo kakvih problema s njim, možete nas kontaktirati putem prodajnog menadžera putem e-maila ili telefona.

O vremenu obrade i isporuke:

a. Trebamo 1-3 dana za obradu vaše narudžbe (očekujte praznika).

b. Vrijeme isporuke je oko 5-10 radnih dana.

c.

Molimo vas da obratite pažnju na informacije o praćenju i vrijeme isporuke.Ponekad dostavljač ostavlja vam karticu, ako vas nema kod kuće, onda morate kontaktirati putem kurirske tvrtke samostalno.

O ambalaže i kvaliteta robe :

Molimo provjerite robu na umu kod kurira.Ako imate bilo kakvih problema s pakiranjem, molimo vas, provjerite slike oštećene kutije i robe odmah kao dokaz.I kontaktirajte nas na vrijeme.To je važno za primjenu naknada za vas.

O-povratne informacije :

Naši su vrlo važni za nas, tako da, ako ste primili robu i zadovoljni s njima, molimo vas da ostavite pozitivan komentar, a mi to možemo učiniti.Ako niste zadovoljni s njim, prije nego što ostavite negativan komentar, molim, prvo javite nam i mi ćemo vam pomoći riješiti problem sve dok ne budete zadovoljni njime.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5