Opis

Opis:

1. Kombinirajući dvije opcije, skladištenje i rezanje, on je lagan za korištenje.

2. Lako se čuva i stane u većinu kuhinjskih ladica i ormara.

3. Solidne za dugotrajno korištenje.

Specifikacija:

Težina: 285 grama

Veličina jednog proizvoda: (približan iznos) 37 *6,5* 5 cm/14.57*2.56*1.97 palac

Pakiranje list:

1 * флим-kovčeg

Pogledajte detalje proizvoda

1. [Vrhunskog dizajna] Nositelji i organizatori od aluminijske folije lako držač telefona i smanjiti, opremljeni s oštrim oštricama od nehrđajućeg čelika 304, kombiniraju dvije opcije, skladištenje i rezanje.

2. [Visokokvalitetnih materijala] Izdržljiv za dugotrajno korištenje dispenzer od aluminijske folije, izrađena od vrhunskog materijala ABS, trajna, izdržljiva i bez mirisa.

3. [Jednostavna upotreba] Brzo i lako reže kroz svaku cijev metalni plastičnom folijom, dispenzer za folije s rezačem štedi vaše vrijeme i energiju, pažljivo izrezati, i vi ste u mogućnosti dobiti sloj filma sa uredan odrezak.

4. [Povoljno organizirati] Unutarnja suština je fleksibilan i lako ju je zamijeniti, dispenzer za pakiranje s rezačem pogodan za većinu kuhinjskih ladica i ormara, kompaktan i lagan za pohranu.

5. [Sveobuhvatnu primjenu] Kuhinjski organizator, savršen za prehrambenu filma, aluminijske folije, voštani papir i mnogo drugog postati najbolji kuhinjom poklon za prijatelja ili obitelji i dovodi mnoge pogodnosti u vaš svakodnevni život.

Više informacija

Materijal

ABS

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5