Opis

Materijal: Set prstenova za salvete je izrađen od vodenog zumbuli od jednostavnih sastojaka i izrađen ručno dobri majstori.Svaki prsten izrađen je ručno, dakle, oblik je malo drugačiji.

Široka primjena: visina oko 5,4 cm, promjera oko 5 cm, idealan za uporabu tijekom cijele godine za posebne prigode kao što su rođendani, Dan zahvalnosti, Božić, vjenčanje dekoracije, piknik, Novu godinu, Dan zahvalnosti, obiteljske druženja.

Pokloni: Prstenovi za salvete sa dekorativnu funkciju.Lijep oblik će naglasiti ljepotu vaših ukrasa za božićni stol.To je lijep i slikarski pribor, pogodni za izuzetne poklone prijateljima i voljenom u posebnim prigodama godine.

Osvježite svoj stol: Podarite vašem обеденному površinom stil uz pomoć naših prstenova za ručnike, tkani od zumbul u rustikalnom stilu.Ovaj božićni držač za salvete nužno će stol toplije i savršeniji nego ikad.

Jednostavnost u korištenju i skladištenju: prsten za salvete "farma" zbog svog blagi i svojoj kompaktnoj veličini lako premjestiti u mnoga mjesta.Božićne dekoracije "farma" se lako čisti, samo lagano obrišite suhim ručnikom, ako je zaprljana.

Boja: kao što je prikazano

Materijal: vodeni zumbul

Upućivanje sadržaj:

24 x prstenova za salvete

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5