Opis

Inteligentni Automatski Sustav Za Navodnjavanje Kapanjem, Komplet S Jednom Dvostrukom Pumpom, Automatski Uređaj Za Zalijevanje, Timer, Vrt Самополив Za Biljke

Karakteristike:

1. Inteligentni uređaj za automatsko navodnjavanje, dvostruka pumpa i Wi-Fi, daljinsko upravljanje putem aplikacija za mobilni telefon, bez obzira na udaljenost, vaš osobni asistent za njegu biljaka.

2. Daljinsko upravljanje bez obzira na udaljenost, koristite svoj mobilni telefon za zalijevanje cvijeća u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, kao i daljinski upravljajte vremenom za uključivanje / isključivanje uređaja ručno kroz mobilnu aplikaciju.

3. Dvije pumpe odvojene, što vam omogućuje da upravljate pumpa A pumpa B pojedinačno, radeći neovisno, to zalijevanje biljaka u skladu s pravilima i tuširanje više biljaka.

4. Univerzalni sistem, podrška za uređaje IOS i Android.Jedan mobilni telefon može upravljati više uređaja, tako da ne morate brinuti o tome da kupite više od jednog i ne možete ga koristiti.

5. Inteligentni automatski zalijevanje na vrijeme, možete instalirati više od jednog skupa postavki sinkronizacije, jednostavan za upravljanje i jednostavan za korištenje.Podrška za desetak nacionalnih jezika.

Tehničke karakteristike:

Naziv: Inteligentni uređaj za automatsko navodnjavanje

Nazivni napon: 5 v

Nazivna struja: 720 mah

Neto težina vodene pumpe: oko 240 g

Snaga: 3,6 W

Vanjske dimenzije: oko 83 * 83 * 95 mm/3.27*3.27*3.74 palac

Materijal plastike: ABS i pp Model baterije: 4-AA 1,5 v

Prigušni materijal kućišta pumpe: silikagel

Radna temperatura: 0-50 ° c

Adapter: DC 5V 2A DC002 3,5/1,3 (dužina linije: oko 1,2 metra / 47,24 inča)

Maksimalni pritisak vode: ≥30 pai (200 kpa)

Potrošnja: 0,3-0,8 l/min

Razina buke: ≥65 db (razmak 30 cm)

Uspon vode: ≥2,5 m; raspon usisavanje: ≥ 2 m

Wi-Fi: 2,4 Ghz

DODATAK: za eWeLink

Paket veličina: oko 15,5 * 11 * 26 cm/6.10*4.33*10.24 palac

Pakiranje list:

Host * 1

Adapter * 1

Vodič za korisnike * 1

USB kabel * 1

Odvijač * 1

Cijev 4/6 * 15 metara

T * 20

Капельница * 20

Filtar * 2

Napomena:

1. Zbog problema sa svjetlosne efekte i kutova snimanja u proizvodu će biti određene tolerancije, molimo za razumijevanje.

2. Zbog ručnog mjerenja proizvod ima neku toleranciju prema veličini.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. 【Intimna domara】 Intimna domara za vaše biljke.Поливайте cvijeća uz pomoć mobilnog telefona u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Automatski sustav za navodnjavanje ima dvostruka pumpa + Wi-Fi, daljinsko upravljanje preko mobilne aplikacije, bez obzira na udaljenost.

2. 【Lako nositi sa sobom】 Automatsko navodnjavanje sustav biljke se mogu držati u sobi, uzeti sa sobom u školu ili koristiti tijekom putovanja, jer je kompaktan i lak, što vam omogućuje da lako držati ga u ruci.

3. 【Praktičnost u upotrebi】 ikakvog prethodnog iskustva nije potrebna, i početnici mogu obaviti sami.Za postavljanje automatskog поливочной stroj je potrebno samo nekoliko jednostavnih koraka, i to je jednostavan za korištenje.

4.【Različite scenarije korištenja】 Automatsko zalijevanje biljaka u zatvorenom prostoru mogu se koristiti u različitim prostorima uz spaavaće, uključujući dnevne sobe, kuhinje, hodnika, vrtovi i radna mjesta.

5. 【Poseban dar】 možete donirati automatsko navodnjavanje sustav u prostoru svojim obiteljima, prijateljima i drugim bliskim na Noć vještica, Božić, karneval, proslava rođendana i očev Dan.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Vrsta

Setovi za zalijevanje

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5