Opis

8 komada šarenih pokretnih polica za led sa 37 karijesa, za višekratnu upotrebu silikonskih kalupa za kocke leda s odvojivim poklopcem

polica za led: Izrađen je od 100% od silikona, ne sadrži BPA.Ona je mekana i udobna na dodir i može se izravno dodirivati proizvoda.Lako se čisti.Može se prati u perilici posuđa, hladnjak, zamrzivač i mikrovalna pećnica.

Naše ladice za kocke leda opremljen odvojivim poklopcem, koji sprečava проливание i apsorpciju hrane iz zamrzivača.Zahvaljujući poklopcu posude za led lako za spremanje, kako bi sačuvali mjesto i ne zaglaviti.Čist i uredan!

Led odvaja lako uz pomoć silikonskih kalupa za led sa non-stick premazom.Izvadite kocka leda od oblika jednim dodirom.Ne treba neugodno savijati i uviti.Nikad ne brinite o tome što je polica za led razbije.

Bilo da je zima ili ljeto, uvijek možete koristiti naš veliki противнем za led. Možete zamrznuti pića ili ih prelijte tekućim tijesto i ispeći ukusne muffine u pećnici.Otpornost na temperaturu do 230 ° C, hladna -40 ° F.

Ovaj pretinac za kocke leda predstavlja fleksibilan ladicu, koji ne uspije u zamrzivaču.Da li je čaj, kava, mlijeko, kokteli, šampanjac, rakije ili vaše vlastite kreacije, vi možete biti kreativni pristup жидкостям koji se koristi za pripremu kockica leda.

veličina: 20,5 x 12 x 2,2 cm

Materijal: silikon

boja: više boja

Upućivanje sadržaj:

8 x kutija za led (plava, zelena, ljubičasta, bijela)

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Tip alata za sladoled

Мороженицы

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5