Opis

100% potpuno novi i visoke kvalitete

OOTDTY

Karakteristike:

【Pravu veličinu】: Ovaj jesenja vijenac ima puno kombinacija lijepo uređen i mješoviti jesenje elemenata za svoje zadovoljstvo, i oni nikada ne će uvenuti i ne pada.

【Ručni rad】: Vijenac je izrađen ručno, a možete prilagoditi grane u bilo kojem smjeru, dati im savršen oblik.S tim ukrašena vijencem sve što trebate učiniti - samo objesiti ga, On će postati svečane dodatak ulaznih vrata, predsoblje ili bilo kojoj drugoj prostoriji u vašem domu.

【Jedinstveni dizajn】: Ovaj ukrasni vijenac je pogodan kako za domaće, tako i za vanjsku upotrebu.Objesite ga iznad kamina, stavite na prednja vrata ili na zidu u dnevnoj sobi.Ovaj vijenac će stvoriti ugodnu atmosferu jeseni.Ako vodite ga na otvorenom, molim vas, stavite ga u zaštićeno od direktnih pogodaka vlage mjesto.

【SAVRŠEN UKRAS】 Vijenac ispunjen lijepim umjetno lišće i umjetnim колосьями pšenice, lišće i bobice ove jeseni vijenca izgledaju pluća i zračne da je idealan ukras za žetvu!Realno lišće u raznim fazama jeseni bojenje i bobice nadopunjuju prekrasan pogled jesen vijenca.

【NE zahtijeva NJEGU】 Elegantan jesenja vijenac poboljšava dekor, ne zahtijeva njegu.Zrna vijenac će izgledati odlično u sve vrijeme.

Specifikacija:

Veličina: kao što je prikazano

Materijal: umjetna vijence

Boja: kao što je prikazano

Napomena: 1. Dopuštena odstupanja u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Upućivanje uključuje (bez malo pakiranje):

1 * Umjetna vijence

Više informacija

CN

Sichuan

Materijal

netkani materijal

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Oblik

Zvijezda

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5