Opis

Nakit za rođendan Spooky One: komplet uključuje 1 banner sretan rođendan, 1 folija baloni spooky one, 1 banner za стульчика za hranjenje spooky one, 1 topper za tortu spooky one, 12 топперов za cupcakes, 18 lateks lopte 12 cm, 1 kugla od folije ghost 30 * 17 inča.Ovi luksuzni ukras za zurke u čast noći vještica mogu zadovoljiti vaše potrebe!!

Pribor za zabavu u čast noći vještica: koristite ove lijepe dekoracije za Noć vještica, proslaviti rođendan vašeg dječaka, koji će dati svečani duh home dekor.Разложив plavi i crni pribor za zabavu u čast noći vještica ispred svoje kuće, svakako učinite ga posebnim i privući mnoge susjedstvu djecu, koji će doći u gostima i порадуются ovom specifičnim dan.

Blagi topper za tortu i banner sa slikom strašna osoba, duh i šišmiša, pogodan za rođendan dječaka!!Oni su izrađeni od plavo-crnih sjajnih kartice, dovoljno čvrste da ih se može koristiti za dugo vremena, i zaslužuju da ste spremili ih za sljedeći zurke ili podijelili sa svojim obiteljima ili prijateljima.

Balone iz folije Spooky One: balone iz folije spooky one ne mogu ispuniti helij, pa preporučujemo da se napuhati ih zrakom i pričvrstiti na zid ili na prozorima kao ukras.Banner happy birthday i banner spooky one high chair dolaze parče, samo je potrebno da na sve zareza dobivenu trakom.Lako je dokučiti i stati na svoje mjesto, u koji ga želite smjestiti.

Široka primjena: Skup nakit za zurke u čast 1. rođendan na Halloween idealno za party u čast rođenja dječaka, tematske zurke u čast noći vještica, dječja duša, žurka u čast rođendana u stilu bu, zurke tretira, tematske zurke duhova, zurke u stilu šišmiša, proslave noći vještica itd.

Ovi ukrasi na temu savršeni za Halloween žurka povodom rođenja svoje djevojke, tematske zurke u čast noći vještica, dječja duša, zurke tretira, tematske zurke duhova, zurke s palicom, proslave noći vještica itd.

18 x lateks balona 12 cm

1 x banner sretan rođendan

1 set duhova фольгированных lopte 16 inča

1 x фольгированный loptu 42 * 10 cm

1 x topper za tortu

12 x топперов za cupcakes

1 x balon od folije s duhovima 30*17 cm

Više informacija

Klasifikacija

Balon

Tip veliko prodaju

No

Materijal

Lateks

Podrijetlo

DE (Origin)

Tip kompleta

DA

Izgovor

Proslava rođendana

Stil oblika

Soba, Slovo

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5