Opis

Щенячьи Žvakanje Igračke Za Male I Velike Pse, Igračaka Za Zube Ručni Rad, Хлопковая Uže, Igračka U Obliku Mrkve, Kucni Животны

[Sigurne igračke za žvakanje za pse] - Izrađene od 100% prirodnih vlakana pamuka, sigurno za žvakanje i igranje vaše ljubimce, za веревочных igračaka koriste više od tanke niti i više gustu mrežu, što ih čini više ojačati, prati i нетоксичными.

[ВЕРЕВОЧНЫЕ IGRAČKE za PSE] - svijetle i atraktivne boje, posebno privlače interes pasa.A za interaktivnu igru sa svojim ljubimcem samo подбросьте ga je i gledati, jer je iza njega proganja.

[SMANJITI ANKSIOZNOST KOD PASA] - Provodite vrijeme sa svojim ljubimcima, избавьте psa od brige o odvajanju, smanjite broj kuće namještaj i druge predmete koje pas može razbiti.Psi dobili čišćenje zuba, masira desni i oslobađanje od stresa, пережевывая ove užad.Oni mogu ostati zdrav i sretan svaki dan!

[Pogodan za štence srednjih pasa] - Dizajn za štence srednjih pasa i mačaka, жующих i igraju,

Pakiranje: 1 * pamučne igračke za pse

Recenzije:

1) Jer je igrica stvarno je važno za nas, molimo vas, odvojite nekoliko minuta da se ostaviti pozitivan komentar, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugom.I mi ćemo učiniti isto za vas što je prije moguće.Hvala!

2) Molim vas, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativnu ili neutralnu ocjenu.Mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem i zadovoljiti vaše potrebe.

Plaćanje:

1) Sve uplate zaštićeni uvjetno депонированием, i vaš puni uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana.

2) Plaćanje se vrši tek nakon potvrde isporuke.

Poslao robu:

1) šaljemo sve naše proizvode diljem svijeta prioritetno Kine, DHL, ili EMS.

2) Dostava prioritetno Kine (teži manje od 2 kg) obavlja besplatno, obično dostava traje 10-30 dana.Dostava EMS, DHL (pri velikom naručujete ili težini više od 2 kg) se naplaćuje zasebno.Dostava traje 5-7 dana.To može potrajati dulje zbog kašnjenja običaja, praznika ili vremenskim problema.

3) Vaš proizvod će biti poslan nakon potvrde o uplati na web-stranicama u roku od 24 sata.Rok za slanje iznosi 5-7 radnih dana.

4) Mi ćemo vam poslati broj za praćenje, kada ćemo proslijediti vaš proizvod, molimo vas, provjerite i ostanite u kontaktu sa svojim lokalnim uredom.

Kontaktirajte nas:

1) Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem TradeManager (id party: ) ili ostaviti poruku.

2) iskreno se nadamo da ćete ovdje pronaći nešto što vam se sviđa i sprijateljiti s vama.Hvala za vašu podršku!Dobar dan!

Više informacija

Proizvode za kućne ljubimce

Proizvode za kućne ljubimce

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

To je pametan uređaj

No

Naziv

CDDMPET

Tip kompleta

No

Vrsta

Psi

interaktivne igračke za pse

dodatna oprema za pse pasmine pomeranski

igračke za pse питбули

zabavne igračke za pse s pamuk vršnjacima, igračke za žvakanje užad, ljubimci dozvoljeni

Materijal

Pamuk

igračke za pse srednjih pasmina

Igračke za pse za mali peseki

igračke za agresivne жевателей za pse

igračke za velike pse

Dodatna oprema za pse

žvakanje igračke za pse

Vrsta igračaka

Užad

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5