Opis

❤ Bok, prijatelji.Dobrodošli u moj dućan

Pretplatite se na nas

Možete dobiti dodatan popust od 5%. Mi podržavamo izravnu dostavu/veliko prodaju, dobrodošli, kontaktirajte nas da biste dobili dodatne informacije

Umjetna biljka Travnjak Plastični Kućno dvorište Shop Shopping centar Kućni smještaj za ukras Zeleni tepih Trava Svadbena dekoracija

Lice:

1. Visoka imitacija: iz daljine, izgleda kao pravi cvijet, tako da ne morate brinuti o oštećenja simulirani biljnih štetočina.

2. Otpornost na atmosferske uticaje: od +104 do -104 stupnjeva Celzijusa, bez deformacije, pukotine ili gubitak

3. Trajnost: 3-5 godina bez propadanja i blijedi.Ovaj proizvod se izračunava na dugi rok.Ne sadrži formaldehid i ne utječe na vrijeme.

4. Gospodarstvo: cijena je jeftinija nego kod ovih boja.

Koristite:

Naširoko se koristi u uređenju kuće, vjenčanje ukras, cvjetni aranžmani na izlog trgovine, izlog, uređenje hotela, uređenje vrta, zaštiti balkona i dvorišta, uređenje božićni domjenak, uređenje doma / ureda, kući lutka, namještaja i pribora, operativna itd.

Mogućnosti proizvoda:

1. Naziv proizvoda: umjetni travnjak

2. Materijal: svilene tkanine + plastika

3. Veličina: 25 cm * 25 cm (Ručno mjerenje može dovesti do neke pogreške.)

Naučite:

Preporučuje se korištenje travnjaka unutar prostora, a njihov životni vijek će se znatno produžiti.Ako su izloženi sunca i kiše na otvorenom, s vremenom se njihova boja поблекнет, a njihov životni vijek će se smanjiti.Uglavnom se koristi za uređenje dnevnog boravka ili balkonom zaljeva, kako bi dom mogao spojiti s prirodom.Bočne trake spajaju nekoliko dijelova koji se koriste zajedno, i ako je potrebno, možete koristiti travu u različitim veličinama.Također možete izrezati u male komadiće.

Upute za čišćenje:

Travnjak i кочаны za bilje se može oprati.Ako je travnjak ostaviti stajati dulje vrijeme, na površini se formira prašina, možete koristiti mali usisavač ili воздуходувку.

Pravila isporuke i povrata:

1. Obično, obrađujemo narudžbe u roku od 24 sata nakon primitka uplate.

2. Preporučeni isporuke: Standardna dostava Apartmani-ante.com.hr-više stabilan, siguran, brz.

3. Ako vam je potrebno hitno ili u velikom broju, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

4. Primamo povrati u roku od 15 dana nakon završetka narudžbe, molimo, obratite se.

Napomena:

1. Zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja u 1-3 mm 2. Boja slike može se razlikovati zbog različitih monitora računala ili mobitela.3. Ako je trava pasti iz okvira, ne brinite, lako ju je vratiti.

Recenzije:

1. Molimo vas, upišite svoju recenziju 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugom, mi ćemo biti zahvalni za to (roba odgovara opisu 5 zvjezdica, komunikacija 5 zvjezdica, vrijeme isporuke 5 zvjezdica) 2.Ako imate bilo kakvih loše problema nakon primitka robe, molimo vas da ne ostavljate loš savjet odmah, molim vas, ostavite poruku, da nas, mi vjerujemo, da dok postoji iskrenost, o bilo kojem problemu se može pregovarati.Vaše zadovoljstvo naša je težnja za poboljšanje.puno vam hvala

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Smještaj

Visi

Naziv

HUA TIEN

CN

Jiangxi

Biljni stil

trava

Broj komada

1pc

Materijal

plastika

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5