Opis

3X Kuhinjski Timer, Digitalni Vizualni Timer, Magnetski Sat, Štoperica, Odbrojavanje Vremena, Veliki LCD Zaslon Za Kuhanje

[Kuhinjski timer sa vidljiv zaslon]: Magnetski digitalni kuhinjski timer sa velikim živopisan LCD zaslonom, dovoljan je jedan pogled s drugog kraja sobe, a možete lako pročitati očitanja brojila sa svojim velikim, namjenske podebljanim brojkama.

[Glasan zvučni signal]: Glasan i jasan ton, naš kuhinjski timer odlično za upozorenja vas za vrijeme kuhanja, više ne пережаривайте u kuhinji dok gledate tv u dnevnoj sobi.

[Magnetna podloga]: Vizualni brojilo vremena sa jakim magnetom na stražnjoj strani, što vam omogućuje jednostavno učvrsti na većini metalnih površina, uključuje раскладывающуюся postolje i ušica za vješanje za svestranost zaslona.

[Jednostavnost u korištenju]: Kuhinjski timer može voditi odbrojavanje kako gore, tako i dolje, tako da ga možete koristiti kao štoperica i odbrojavanje vremena, jednostavan i pregledan dizajn tipki, dok kliknite na "Min" i "S", da postavite vrijednost na nulu, a zatim počnite odbrojavanje!

[Digital kuhinjski timer]: Ovaj timer za kuhanje je dovoljno izdržljiva da izdrži većina svakodnevno koristi. idealno za kućne rada, spa-timera timer oprema za roštilj, kuhanje (timer za jaja), digitalni timer radi na AAA baterije (ne dolazi u kompletu).

Boja: crna

Materijal: ABS

Veličina: 7,3x6,6 cm

Upućivanje sadržaj:

3 x kuhinjski timer

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5