Opis

Glavne stavke:

1. Odlična stabilnost: Izrađen od čvrste žice, drveta i ABS materijala, ovaj božićni vijenac osigurava trajnost.Njegova višekratnu upotrebu dizajn osigurava da će zadržati svoje jarke boje i svečanoj žalbu na mnoge sezone naprijed, što je pouzdan dodatak vašem svečanoj dekor.

2. Ukrasite svoj svečani dekor: Ukrasite svoj dom ovim praznikom vijencem s klasičnim božićnim elementima, kao što su borove pupoljke, bobice i ukrasa.Ovaj vijenac je univerzalna veličina koja odgovara većini vrata i zidova.

3. Podijelite radost blagdana: Ukrasite svoj svečani dekor ove sjajan umjetno božićno vijencem pre pozadinskim osvjetljenjem.Priuštite svojim najmilijima, podijelite ambijent za odmor i toplinu s kolegama, susjedima, obitelji, prijateljima i kolegama.Također će postati idealan poklon za odmor.

4. Ukras u nekoliko scenama: Impresivno uređen s pozadinskim osvjetljenjem, ovaj božićni vijenac može transformirati bilo koji prostor, uključujući i ulazna vrata, stepenice, balkon, vrt, spavaće sobe, ormari, zid, ploču okvir kamiona i kamin.Budite kreativni u ove blagdanske sezone!

5. Svijetao i lijep: Ukrasite svoj svečani dekor ovim božićnim vijencem s led pozadinskim osvjetljenjem!Radi od 2 AA baterije (baterije u kompletu ne dolaze), toplo bijelo svjetlo čini vijence svjetlije i ljepše.Idealan za vrata, zid, prozor ili kamin.

Opis:

Dodajte svečane bar u vaš dom dekor s našim светящимся božićnim елочным vijencem!Ovaj vijenac, izrađene od žice, drveta i ABS-plastike, radi pomoću 2 AA baterije (u paketu ne dolaze)..To je idealno za dodavanje topline u vaš kamin i stvoriti ugodnu atmosferu za vas i vaše prijatelje!

Tehničke karakteristike:

1. Materijal proizvoda: žica + + stabla ABS

2. Masa proizvoda: cca 360 g

3. Veličina proizvoda: oko 35*35 cm/13,78*13,78 u.

Pakiranje list:

1 kom. x vijenac

Više informacija

Oblik

Okrugli

Materijal

Pamuk

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5