Opis

Specifikacija

Naziv proizvoda: prozirna automatski ulagač za ptice

Materijal: PS

Boja: prozirno plava

Veličina: 18.5*8.5*7.5 cm/7.28*3.34*2.95 palac

Stup: 7,5 cm / 2,95 u.

opisati

Visoko kvalitetni materijal: jasan dizajn, izrađena od visoko-kvalitetne PS, ne samo da vam omogućuje da promatrati stanje vaše ptice na 360 °, ali i olakšava vam promatranje balans hrane, kako bi se na vrijeme mogli napuniti ga.

Jedinstveni dizajn: Полузакрытый dozator za hranu uz zid na izlazu sprečava slučajno baca hrane za vašeg ljubimca, a i štedi vrijeme za čišćenje.

Jednostavan i praktičan instalacija: Ulagač za papige ne zahtijeva složene dodatnih akcija za instalaciju, samo treba popraviti ga u kavez s pomoću prikladnih vijaka, možete napraviti svoje omiljene птичке idealan poklon.Automatski ulagač za ptice može se postaviti izvan ili unutar stanice, a gornji poklopac se može otvoriti direktno za dodavanje hrane, bez skidanja joj.

Pogodno za sve vrste ptica: ova ulagač za papige posebno dizajniran za ptice, savršen za papige, kakadu, valovite попугайчиков, kanarinaca, попугайчиков, красноклювых неразлучников, starling i drugih malih i srednjih ptica.Možete staviti hranu koja se sviđa kućne ptice, na primjer, različite od cjelovitog zrna i hranjive hrane.

Najbolji dar: dar za obitelji kućne ljubimce.Ovaj automatski ulagač za ptice - je prikladan izbor za poklon, ako imate kućne ljubimce ili od vaših prijatelja ima kućni ljubimci, vama i vašim prijateljima definitivno treba udoban hranjenja.Kada ste na poslovnom putu ili je zauzet poslom, automatski dostavlja hrana za vašeg ljubimca, čime se štedi vaše vrijeme i ne ostavljajući vaš ljubimac umre od gladi.

Popis proizvoda.

1 * Prozirna automatski ulagač za ptice

Poštovani kupci, dobrodošli u naš dućan.U našoj trgovini tako mnogo korisnih i jeftinije robe.mi ćemo biti spremni da će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal

plastika

Vrsta

PTICE

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5