Opis

Glavne stavke:

1. Trajno zaštita filtra: Izrađeni od trajnih нейлонового materijala, ove čarape za gliser za bazen imaju dug vijek trajanja i mogu se spriječilo začepljenje filtra bezvrijedne.Zahvaljujući plitkoj mrežu i visoke elastičnosti oni su jednostavni za instalaciju i skidanja i može se ponovno koristiti nakon pranja.

2. Zaštitite svoj sustav filtriranja: Улавливая smeće i prljavštinu prije nego što dospiju u sustav za filtriranje bazena, čarape za bazen filter saver sprečavaju oštećenje ili začepljenje radnog kola pumpe i brtve vratila, štedi vaš novac i produljenje roka trajanja

3. Pogodno za većinu košara za gliser: bez obzira imate li košara za bazen, oprema za vježbanje ili filter košara, naše čarape za gliser stane na bilo koju veličinu i oblik.Oni su kompatibilni s različitim tipovima pumpi za bazene i skimmeri .

4. Učinkovito pročišćavanje: Zahvaljujući улавливанию bilo koje druge sitne krhotine, kao što je lišće, trava, pelud, dlake i borove iglice, naše čarape-brodice za bazene pružaju jednostavan i učinkovit način smanjiti vrijeme održavanja bazena i zadržati čistoću vode. napetost čarape-brodice na koš za gliser i postavite koš za smeće natrag u bazen.Redovito mijenjajte ih održavati čistim vašeg bazena.

Opis:

Čarape-brodice za bazen nad zemljom - to čarape-filteri za bazen, koji pomažu u održavanju čistoće vašeg bazena. prljavština, smeće i još mnogo toga štite filter za bazen, produljenja trajanja vašeg filtera sustav.Oni su jednostavni za korištenje i pogodni su za različite vrste skimmeri. Zamijenite ih svakih 4-8 tjedana za postizanje najboljih rezultata.

Specifikacija:

Naziv: Čarape-filteri za bazen

Težina:

5 kom. / 37 g

10 kom. / 70 g

20 kom. / 140 g

30 kom. /210 g

50 kom. / 350 g

Dužina i širina bez heel: oko 13 * 22 cm / 5,12 * 8,66 u.

Pakiranje list:

1 komplet čarapa za bazen

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje u dimenzijama zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

Broj modela

Čarape za gliser za bazen

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5