Opis

Nova igračka za nadogradnju: inteligentni dizajn robota šalice.Балансировочная sustav na kotačima, snaga nije potrebna, ona će stajati bez obzira što je pas ga gura.Psi mogu primati naknadu, stalno zabadanje joj, što znatno produžuje vrijeme obroka i zadovoljstvo.Kada je igračka раскачивается amo-tamo, ona još uvijek može kretati bez vanjske sile, što povećava zadovoljstvo i mačaka.

Poboljšajte IQ: interaktivni zagonetka, gurnite joj nos ili šapu, poboljšati IQ, dopustite psu zabavite od hranjenja.Poboljšana koordinacija pronalaženje hrane.

Zaštitite želudac vašeg psa: Napunite igračke za pse i mačke omiljeni лакомствами vašeg psa, za promicanje aktivnog, zdravog spor hranjenje i štite probavni trakt vašeg ljubimca.

IDEALNA IGRA ZA KUĆNE LJUBIMCE: Вдохновляйте ih na studij, угощая лакомствами i zabavno.Zamijenite dosadno doggy style gumene igračke za žvakanje štapići.Vaš pas će biti više aktivan i zabavan.Smanjite destruktivno ponašanje.

Siguran i jednostavan za korištenje: Izrađen je od otpornog ABS materijala, sigurna i нетоксичен.Možete jednostavno dodati omiljene poslastice vašeg psa, skupština nije potrebno, nakon upotrebe isprati toplom vodom sa sapunom i vodom i osušiti. napomena: Veličina poslastica mora odgovarati veličini ispuštanje.Pogodan za male i srednje pse i mačke svih veličina.

Dodatne NAPOMENE: Molimo, imajte na umu: poslastice za pse moraju biti manje od oko 1-2 cm u promjeru, kako bi se proći kroz rupu, ne brinite, većina poslastica za štence i котенков proći.

To nije igračka za žvakanje, materijal ABS ne može doći k snaga pasa.

Višenamjenski razvija igračka koja kombinira automobil igračku, up za palac i zabavnu ulagač za kućne ljubimce u jednoj bočici.To može poboljšati inteligenciju i je interaktivna igračka za kućne ljubimce, избавляющей od dosade.Nasilne igre kućne ljubimce.

Više informacija

Količina

250 g

Tip elementa

Uređaj čekaju podnošenja

Korisna pasmina pasa

Univerzalni

Materijal

plastika

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Vrsta

Psi

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5