Opis

Ovaj pribor za rezanje ploče idealan za rezanje mesa i povrća.Izrađen od hrane materijala i сконструированная na taj način bi se izbjegle oštre rubove, ova ploča je opremljena, udobna ručka za hvatanje.Osim toga, druga strana je izrađena od prehrane polipropilena za dodatnu svestranost.Obavezna stvar za bilo kojeg doma kuhati!

Specifikacija:

Naziv: Obostrane rezanje ploče

Materijal: nehrđajući čelik

Pakiranje list:

1x Rezanje ploče od nehrđajućeg čelika

Napomena:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala!

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Poboljšati čistoću: Разделка ribe i sirovog mesa na strani hrane 304 nehrđajućeg čelika, te povrća, voća i pripremljena jela - na drugoj strani je od trovanja od polipropilena osigurava poboljšane sanitarne prostorije.Naš obostrani dizajn sprječava unakrsna kontaminacija, pružajući mir tijekom kuhanja.

2. Sigurna za upotrebu: Rezanje ploče ima iznimnu protuklizni dizajn i rub od čiste gume TPR, koja omogućava sigurno korištenje, isključuje kontakt s površinom i izbjegava oštrih rubova.Učinite vašu kuhinju sigurnije i гигиеничнее pomoću naše radne ploče od nehrđajućeg čelika.

3. Izdržljiv dizajn: Zahvaljujući trajan i siguran za hranu od nehrđajućeg čelika i полипропилену ova rezanje ploče neće iznevjeriti u dugoj vožnji, što ga čini ekološki izbor.

4. Higijena i prati: Ova rezanje ploče od nehrđajućeg čelika omogućuje bi se izbjegla unakrsna kontaminacija.Ovaj forum se može koristiti многоразово i lako se čiste nakon rezanja mesa ili povrća.Samo operite ga vodom i sapunom i brzo osušite.

5. Ušteda prostora u kuhinji: Zahvaljujući promišljeni dizajn je naša rezanje ploče od nehrđajućeg čelika ne nereda vaš kuhinjski stol.Zahvaljujući praktičnom ručkom i ručni detalj je idealan za restorane i piknik.Objesiti ga, kada završite, da bi se još više prostora!

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Funkcija

Ekološki čista

Oblik

Pravokutnik

Vrsta

Rezanje blokova

Materijal

Od nehrđajućeg čelika

Broj modela

Rezanje ploče od nehrđajućeg čelika

Pakiranje

Čvrsta ambalaža

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5