Opis

Karakteristike: Ekološki

Broj modela: stroj za kuhanje raviole

Porijeklo: kontinentalna Kina

Tip: specijalni alati

Lice:

Hrane materijal: Izrađen od visoko-kvalitetne ABS + 304 nehrđajućeg čelika, snažan i izdržljiv, a osnovna противоскользящая brtva otporna.Im je lako uživati i čisti, samo ih isperite brašno s vodom.

Priprema knedle: vi Ste još uvijek zabrinuti o kuhanju raviole?Svaki put kada kuhati knedle, morate kontrolirati oblik i snagu svoje ruke, ali svaki пельмень individualan.Pomoću ovog stroja za kuhanje raviole ovaj problem može biti idealno riješen, što će vam omogućiti da brzo pripremiti još više raviole, ne nanoseći dugo čekati svoju obitelj.

Jednostavnost uporabe: Ovaj novi i unaprijeđeni stroj za kuhanje raviole može pakiranje od dva komada za put i brzo kuhati više raviole.Čak i ako ste početnik, ova пельменница lako će vam pripremiti lijepa valovita knedle kratko vrijeme, bez ikakve žurbe.

Način primjene: 1. Otvorite bočni открывающее uređaj, stroj za kuhanje knedle; 2. Skinite s raviole koru i objavite nadjev; 3. Pritisnite drškom prema dolje. istovremeno se može pripremiti i iscijediti 2 njoke.

Uživajte kuhati knedle u svojim rukama: vi možete pripremiti knedle sa svojim rukama s obitelji i prijateljima kod kuće ili na zabavama, razvijajući pri tome praktične sposobnosti vašeg djeteta, i to ne uzeti puno vremena, a zatim uživajte pripremanja ukusnih jela ručni rad sebe, provodite vrijeme s užitkom.

Specifikacija:

Materijal: nehrđajući čelik 304 + ABS

Veličina proizvoda: 20 * 12 * 17 cm/7.87*4.72*6.69 palac

Pakiranje: pakiranje u kutiji u boji

Veličina pakiranja: 20.6*12.4*14.5 cm

Faze proizvodnje:

1. Uključite prekidač

2. Izvadite koru s клецек i dodajte nadjev

3. Kliknite na

4. Za pripremu ukusnih клецек možete kuhati na pari / kuhati / peći / srj.

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

stroj za kuhanje raviole * 1

Više informacija

Naziv

TEA jaje

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

Stroj za kuhanje raviole

Vrsta

Specijalni alati

Funkcija

Ekološki čista

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5