Opis

Glavne stavke:

1. Užasno, promjena boje: Ove šalice imaju dizajn hladnog promjene boje, koji čini duh na šalicu pojaviti, kada temperatura padne ispod 59 ° C. Uživajte u hladnom i uzbudljivo piće s tim šalice za Noć vještica.

2. Pouzdan kvalitetan materijal: Izrađen od visoko kvalitetnih materijala, te šalice izdržljiv.Oni su također lako očistiti i ponovno koristiti za vaš sljedeći žurka u čast noći vještica.

3. Jednostavnost korištenja: Oni su za višekratnu upotrebu, jednostavan za korištenje i čvrsto zatvaraju защелкивающейся poklopcem, tako da možete smanjiti količinu kapi u čašu i uživati u pićima bez brige.Planirate li godišnji odmor, putovanje ili stranke, te čaše se često koriste i pogodne su za svaku prigodu.

4. Širok spektar primjene: Ove šalice za promjenu boje na Halloween idealni su za davanje strašna zabave vaš sljedeći party ili događaj na bazenu.Oni mijenjaju boju kada su ispunjene hladnim pićima, stvara čaroban efekt, koji će dojam na svoje goste.

5. Blagdanski dar: Ove šalice za promjenu boje na Halloween - savršen poklon za vaše prijatelje i obitelj, koji vole slaviti sezone duhova.Pogledajte kako šalice mijenjaju boju kada se napuni s hladnim pićima, stvarajući čarobni i misteriozni učinak.

U potrazi za malo magije u svoju šalicu?Naša čaša za vodu, čija se boja mijenja, izrađena od visoko kvalitetnih materijala i promijeniti boju, čim temperatura padne ispod 59 ° C. Idealno za putovanja na odmor, zabave ili kao ukras za zurke, a također će postati jedinstven i savršen poklon!

Materijal: polipropilen hrane

Veličina proizvoda: kao što je prikazano na slici

Kapacitet: 24 oz/710 ml

Tehničke karakteristike: set od 3 predmeta

Popis:

3pcs * šalice Kave na Noć vještica

Više informacija

Prostran

710 ml

Broj modela

Šalice za promjenu boje na Noć vještica

Veličina proizvoda

kao što je prikazano na slici

Tehničke karakteristike

Komplet od 3 predmeta

S poklopcem ili bez

DA

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip materijala

Hrana polipropilen

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5