Opis

Mini-klima uređaj-Naš mali, prijenosni klima uređaj-to nije samo osobni klima-uređaj, ali i stolni ventilator, ovlaživač zraka i noćno svjetlo, koje možete ponijeti sa sobom

Veliki rezervoar za vodu kapaciteta 800 ml - Prijenosni klima uređaji s velikim spremnikom za vodu kapaciteta 800 ml mogu koristiti funkciju hlađenja u magli, u roku od 3-4 sata.

Jednostavan zračni hladnjak 7 boja - Mali prijenosni klima uređaj s različitim bojama ciklusom!Osobni uređaji se mogu prilagoditi vaše raspoloženje i atmosferu, a blaga svjetlost učinit će vaš boravak ljepšim i romantičan i da će stvoriti idealne uvjete za spavanje.

Brzi pad temperature u trajanju od 2 sekunde - jednostavno pritisnite i držite prekidač mini prijenosni klima uređaja u roku od dvije sekunde, osobni hladnjak zraka omogućuje vam da brzo prilagoditi brzinu vjetra na 3 etaže u skladu sa vašim potrebama u različitim situacijama.

Tihi način uštede energije prijenosni klima-uređaj štiti zdravlje svoje obitelji.Ovaj mini-klima uređaj štedi prostor.Savršen poklon za vas, vaše obitelji i vaše prijatelje ljeta.Niska potrošnja energije za učinkovito hlađenje i nisku razinu buke za više mira za vrijeme spavanja.Ćemo je odlične ljetne noći s ručni klima uređaj!Mali hladnjak zraka - savršeni mali uređaj za hostela, apartmana, kampova, ureda, automobila, kupaonice, kuhinje.

Materijal: plastika

boja: bijela

Sadržaj paketa:

1 x hladnjak zraka

1 x usb kabel

1 x korisnički Priručnik na engleskom jeziku

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Napon (U)

110

Tip električnog grijača

Тепловентилятор

Prehrana

800 W

Korištenje

Spavaća soba

Naziv

FGHGF

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5