Opis

Dobrodošli u naš dućan.

Naši proizvodi razlikuju pristupačnim cijenama i dobrom kvalitetom.Mi podržavamo дропшиппинг i veliko prodaju.Ako želite raditi s nama već dugo vremena, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam vrlo dobru cijenu.Srdačan pozdrav!

[Instant zagrijavanje] Bojler instant zagrijavanja, opremljen sustavom grijanja snage 5 kw, 24 sata dnevno spreman za kontinuiranu podnošenja hot/grijanom vode željene temperature oko kuće samo kada je to potrebno.NEMA potrošnje energije u stanju čekanja.NE morate čekati za punjenje spremnika.Raspon temperature od 86 ° F do 131 ° F, zahtijeva automatskog prekidača na 60 A i spajanje vode NPT 1/2 inča

[Štedi prostor]Elegantan bojler bez spremnika kompaktan, kao okvir ispod zobene pahuljice, omogućujući vam da postavite ga bilo gdje u blizini utičnice i izbjegavati nepotrebne troškove energije.On se može montirati horizontalno, vertikalno, наклонно, idealan za kuhinje, bar, škole, domovi i frizerski salon.

[Samoispravljivi] Bojler na zahtjev automatski podešava snagu u ovisnosti o promjeni protoka vode na ulazu i temperature.Optimalna energetska učinkovitost na razini 98% značajno štedi električnu energiju.

[Sigurna i dugotrajna] Opremljen sa višestrukom zaštitom od curenja, suhi požar, pregrijavanje i viška tlaka.Vodootporan.Grijači elementi od nehrđajućeg čelika i nedostatak vode za pohranu sprečavaju obrazovanje taloga / kamenca.

[Ugodno korištenje] Dodirna ploča i digitalni prikaz temperature omogućuju da lako postavite željenu temperaturu.Lagan i jednostavan za instalaciju okomito prema gore ili prema dolje.Otvorite slavinu za pokretanje zagrijavanja uređaja sa brzinom protoka od 0,5 GPM. Sada uključite slavine, i neka inteligentni uređaj će sve ostalo, samo uživajte instant dovodom tople vode.

Tip utikača: zidni utikač EU, to se odnosi na Indoneziji, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Italiji i tako dalje

Napon: 220 V/110

veličina: 19x7x31 cm

Materijal: ABS

boja: zlatna/bijela

Upućivanje sadržaj:

1 x glavni motor

1 x komplet instalacijskih materijala

1 x korisnički priručnik na engleskom jeziku

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Napon (U)

220 U

Tip električnog grijača

Конвекторный grijač

Prehrana

800 W

Korištenje

dnevni boravak

Naziv

FGHGF

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5