Opis

????【Višenamjenski】 Prijenosni sušilica za odjeću zadovoljiti svoje raznovrsne potrebe zahvaljujući širokom izboru: sušenje odjeće, cipela, кепок, cipele.Uštedite svoj novac, da se smanji broj ponovljenih kupovinu sušenje rublja.Ovaj mali kosu sa snažnim grijač snage 1200 W omogućuje suhu odjeću maksimalnu temperaturu 158 ° C. To se može osigurati brže sušenje odjeće ili cipela.

????【Uklanjanje bora】 Ovaj prijenosni kosu također posjeduje moćna funkcija za uklanjanje bora.Zahvaljujući konvektivne cirkulacija vjetra odjeća ravnomjerno zagrijava brže.Обдув vrućim zrakom učinkovito suši odjeću, zaštitne tkanine, imajući odjeću paperjast i sprečava stvaranje bora.Prijenosni sušilica za rublje se koristi za glačanja odjeće.

????【Visoke kvalitete i tihi rad】 Naša sušilica za rublje s tihi бесщеточным motor može raditi više od 30.000 sati.Provedite svoj dan bez smetnji zahvaljujući бесшумному шепоту ove sušilice za rublje. 63 ~ 78 db, to ne utječe na vaš razgovor i posao, ovo je odličan prijenosni sušilica za stanove.

????【Inteligentna tehnologija i sigurnost】 Susilica za rublje s funkcijom inteligentnog brojilo omogućuje vam da se bave drugim poslovima.Ovaj prijenosni stalak za sušenje se automatski isključuje, ako je ona srušena više ili postane previše vruće.Toplinu plastično kućište sprečava opekotine i otapanje.

????【Kompaktnost kada je prenosivost i jednostavnost instalacije 】 Ovaj kompaktni prijenosni kosu idealan za stanova, zajedničkih prostorija, pranje i mnogo drugog.Lako je prikupiti što omogućuje završetak instalacije u dvije faze.U prilogu su upute za uporabu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja, mi ćemo odgovoriti u roku od 12 sati.

Više informacija

Napon (U)

6V

Snaga (W)

> 2000 W

Naziv

NoEnName_Null

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Prostran

5-10 kg

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5