Opis

Karakteristike:

Automatski povrat: udaljenost daljinskog upravljača nalazi se na oko 500 metara.Kada je brod prazna, gubi signal ili veća od 500 metara, ona će se vratiti automatski.Ne bojte se izgubiti.

Tempomat: Jednim klikom miša možete uključiti sustav cruise control, koji omogućuje катеру potez s konstantnom brzinom na ravnoj, štedeći vrijeme i trud i oslobađa vaše ruke.

Krstarenje s fiksnom točkom: pozicijski sustav Beidou / GPS s dva satelita, moguće je instalirati 40 bodova pozicioniranje, počevši od početne točke za automatsko krstarenje do odredišta.

Automatska korekcija trase: Ugrađeni sustav za automatsko balansiranje, koja može pomoći da se automatski prilagoditi zanošenje i osigurati da brod nastavlja kretati ravno u vjetar / valovima i opterećenjem.

Jaka snaga: Snažan двухмощная motorni sustav, tihi rad, neće biti poremećen ribu.Modernizirana je vrlo učinkovit трехлопастный propeler može pružiti snažnu moć, brzo krstarenje.

Dugi vijek trajanja: Opremljen punjiva baterija velikog kapaciteta, niska potrošnja energije i dugim vijekom trajanja.Podrška alarmni sustavi niske potrošnje energije za podsjetnike korisnicima o potrebi da se na vrijeme povući brod, odustati od gubitka.

Dizajn s trostrukim бункером: Prihvatite nezavisnu strukturu s tri бункерами upravljanje, nosivost je oko 2 kg, možete upravljati гнездованием fiksna točka po želji.Dizajn je protiv otpuštanja dodana je na leđa koš, u koju se može staviti kuka i osloboditi liniju kako bi se spriječilo vrti liniju.

Pouzdane kvalitete: Napravljen od kvalitetne ABS plastike, izdržljiva i otporna na udarce.Potpuno zatvorena kabina s elegantnim trupa smanjuje otporni na vodu i čini ga više održiv.

Noćno svjetlo: S высокоярким led prednjim svjetlom i pokazivače smjera, koji poboljšavaju udaljenost gledanja pri noćnom vožnje, lako je odrediti smjer plovidbe i osiguravaju precizno određivanje položaja.

Tehničke karakteristike:

Boja: crna

Materijal: ABS

Maksimalno opterećenje: 2 kg

Kapacitet baterije brod: 5200 mah /12000 mah (opcionalno)

Baterija za daljinski: 4 * AA (u kompletu ne dolaze)

Vrijeme punjenja: do 6 sati

Vrijeme rada: 2 sata / 4 sata

Maksimalna brzina: 10 km/ h

Domet daljinskog upravljača: 500 metara

Veličina plovila: 490 * 264 * 281 mm/ 19.3 * 10.4 * 11.1 u

Veličina pakiranja: 535 * 320 * 260 mm/ 21.1 * 12.6 * 10.2 u

Paket težina: 3,5 kg / 7,7 kilograma

Pakiranje list:

1 * Riblja brod-mamac

1 * daljinski Upravljač

1 * USB kabel

1 * Baterija za brod

2 * Štap za daljinsko upravljanje

1 * Vijak

2 * propeler

1 * Vodič za korisnike

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Lov na magnet

No

Vrsta

Uređaj za bacanja Mamaca

Materijal

ABS

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5