Opis

Opis:

Dječji stolni tenis dizajnirani s funkcijom "2 u 1", to istodobno zaslon osjetljiv na dodir uređaja i simulatora za stolni tenis s inteligentnim brojanja glasova s led pozadinskim osvjetljenjem i glasovnom porukom na engleskom jeziku, što omogućuje lako zadovoljiti različite potrebe.

Karakteristike:

1. To je izrađen od ABS-plastike, nema mirisa, nema kutova i ne boli dječjim rukama.

2. On ima регулируемую dužinu i može se prilagoditi odgovarajuću dužinu linije u skladu s visine.

3. To može pomoći djeci da se pravilno skočiti i baviti se sportom svaki dan, i to može pomoći razvoj kostiju kod djece.

Tehničke karakteristike:

Veličina: oko 23 * 18 * 8 cm/9.06*7.09*3.15 palac

Materijal: ABS

Dužina linije za stolni tenis: oko 1,3 metra / 4,27 ft

Pakiranje list:

Viseći trenera za stolni tenis u zatvorenom prostoru * 1

Reket * 2

Loptice za stolni tenis * 5

Kuke * 1

Pogledajte detalje proizvoda

1. [Zaslon osjetljiv na šalteru skakanje u visine 2 u 1] Razvijen s funkcijom "2 u 1", dječji stolni tenis lako je pogodan za različite potrebe, to je ujedno i uređaj za dodir, i trenera stolnog tenisa s intelektualnim brojanja na led i glasovnim porukama na engleskom jeziku.

2. [Podesiva dužina] On ima регулируемую dužinu i može se prilagoditi odgovarajuću dužinu linije u zavisnosti od visine, viseći trenera za stolni tenis u zatvorenom prostoru dizajniran tako da ga možete prilagoditi, lako trenirati u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu bez ograničenja mjesto.

3. [Višestruko korištenje] je Pogodan za dugo višekratnu upotrebu, stolni tenis za djecu u zatvorenom prostoru dizajniran za višekratnu upotrebu, izrađena od ABS-plastike, nema mirisa, kutova i ne boli dječjim rukama.

4. [Jednostavna za instalaciju] Dječji stolni tenis za stolni tenis u zatvorenom prostoru jednostavan za instalaciju, ima tri načina učvršćivanja, наноклей, nosač uzicu ili magnetsku адсорбцию, pogodno za kuće, dnevnog boravka, spavaće sobe, dječje sobe, škole, vrtića.

5. [Vježbe fine motorike] Skup simulatora za stolni tenis lako pomaže djeci da rastu jači, on može naučiti djecu da se pravilno skočiti i baviti se sportom svaki dan, a također može pomoći razvoj kostiju kod djece, je dizajniran za koordinaciju ruku i očiju i zdravlje.

Više informacija

Vrsta

Тренажерная stroj

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5