Opis

Budući da je roba dostavljena iz Kine u Europsku uniju na iznos rezervacije više od 150 eura, ne morate platiti PDV na prodajnu cijenu, navedeni s oznakom "Cijena uključuje PDV-a". PDV će вычтен prilikom plaćanja.Konačna cijena će imati popust od 19% do 27% u zavisnosti od stope PDV-a u vašoj zemlji.

Nudimo uslugu slobodne isporuke u Europsku uniju (osim Rumunjske) /Rusija /Sjedinjene američke Države / Kanadu / Tajland / Maleziji.Uzimamo na sebe sve troškove i rizike za kretanje robe do odredišta, uključujući i plaćanje carine i poreza na uvoz.Ne morate platiti dodatne troškove.Четырехколесный Električni Skuter Suv Električni Skuteri Snažan 2000 W 40 km/h Električni Skuter Skateboard sa Šarenim Svjetlima

Veličina guma: 6 cm dimenzije proizvoda: 96.5*10.5*13.5 cm neto Težina: 10 kg Veličina kotača: 150 * 40 mm Brzine rada: visok / srednji / nizak (podesivo prekidač) Maksimalna brzina: 40 km / h, a Domet s jednim punjenjem: 20 km (ovisi o težini, brzini, stanju ceste i vremenske) Sustav za upravljanje: 2.4 G RF Bežični daljinski upravljač Kapacitet baterije: 7500 mah litij baterija Vrijeme punjenja: oko 3 sata napajanje: 24 v Snaga: 2000 W Motor-glavina (svaki motor 1000 W) Maksimalna nosivost: 150 kg Kut uspona: 20 stupnjeva Materijal ploče: 8 slojeva javora Materijal kotači: PU Pogodno za: muškaraca i žena Težina pakiranje: 10 kg Upućivanje uključuje: 1 X Električni skateboard 1 X daljinski Upravljač 1 X Punjač 1 X "T" vijak za alat 1 X četiri poliuretanske gume na dar (samo ćete dobiti 8 guma, 4 off-road gume i 4 poliuretanske gume) prodajna vozila SUV-ova: (1) Kotač dvostruke namjene, 83 poliuretana koji se koristi na ravnoj cesti, 6-дюймовое внедорожное kotač koji se koristi na cesti, travi, zelenom brdu, planinskoj cesti, dva kotača mogu brzo prebaciti za dvije minute; (2) 6-дюймовое kotača za vožnju po neravnom terenu koristi неаэрированную silikonsku gumu, tako da ne morate brinuti o tome da guma проколола gumu, dok su silikonski materijal je mekan i udoban za vožnju, koji može biti konfiguriran u skladu sa potrebama klijenta. (3) Za podešavanje se koristi poseban utor, produljena vožnje ne će prenositi toplinu, indikatori sigurnosti gore. (4) Instalacija poklopac pretinca za baterije djelitelja tipa može učinkovito poboljšati elastičnost površine ploče i čine ga više udoban. (5) Jedinica za upravljanje posebno razvijen otvor za hlađenje i aluminijski radijator debljine 5 mm, nudi double topline i najbolje topline. (6) Linija ugrađen u naknadu koja je lijepa i štiti žice. (7) Pogodan za masovnu proizvodnju, komponentna rad, efikasnije; (8) usluge Nakon prodaje vrlo je jednostavno, lako prepoznatljiv problema i udoban rezervni dijelovi; (9) Fiksni sjedalo motora fiksna, i motor više povoljno i brzo nakon prodaje. (10) Uobičajeno korištenje čeličnih zupčanika dužine 5 m, a remen remen jači, zupce nije lako перепрыгивают i učinkovito produžuje vijek trajanja remena dvostruke namjene za električni suv-skateboard. 83 kotača PU i 6-inčni suv mogu brzo zamijeniti za 2 minute.Prometna model na внедорожную.

Dugim pritiskom na gumb za vožnju unazad za uključivanje / isključivanje pozadinskog osvjetljenja.

1. Naš test je bio vozač težina 55 kg na ravnom i glatkom cestom.Maksimalni raspon je različit zbog različite težine vozača, brzine, vještine upravljanja, stanje ceste i vremenskim prilikama.

2. Skuter je i vodič za korisnike mogu malo razlikovati u zavisnosti od partije robe.

3. Molimo vas, potpuno napunite bateriju prije prve upotrebe skutera.Osim toga, molimo vas da punite bateriju jednom mjesečno, čak i ako ne koristite skuterom, da ga podržati u punom radnom stanju i produžili vijek trajanja.Uranjanje u vodu, sudara i ostale abnormalne faktori dovode do oštećenja baterije, na koje ne pokriva garancija.

Prije slanja smo pažljivo provjerite narudžbu i pakiranje kako bi bili sigurni da je sve u dobrom stanju.Nadamo se da ćete biti zadovoljni sa svim našim uslugama, kao i proizvod, i radujemo se vašim dobre kritike.Negativne povratne informacije/spor ne može pomoći riješiti bilo koji problem.Molimo, kontaktirajte nas za riješiti što je prije moguće, ako ustanovite da se problem ne odgovara opisu ili je loše kvalitete, i svakako ćemo riješiti ga iza vas.

Više informacija

funkcija 10

Električni skuter za odrasle

Sklopivi

No

Daljinski upravljač

DA

Naziv

Daibot

Ременный dvostruki pogon

DA

Napon

24v

funkcija 12

Prijenosni električni skuter

funkcija 7

električni skuteri za odrasle

funkcija 11

električni skuter na 4 kotača

Vrijeme punjenja

6-8 h

funkcija 5

Snažan električni skuter

Maksimalna brzina

40 km/h

Prehrana

1001-2000 W

funkcija 2

električni skateboard na 4 kotača

funkcija 3

Električni лонгборд-skateboard

funkcija 4

Električni skuter-skateboard

Maksimalno opterećenje

150 kg

S raznobojnim svjetlima

DA

funkcija 1

električni skateboard 2000 W

Zamjena gume

DA

funkcija 6

Električni skuter

Vrijedi za ljude

Unisex

Količinu unazad na jednom punjenju

Drugo

funkcija 8

Električni skuter 2000 W

Vrsta

Четырехколесный skuter

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

funkcija 9

Električni skuter za odrasle

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5