Opis

1200 mah električni napuhavanje pumpa Type-C, USB punjiva 60лм svjetiljka za kampiranje mini pumpa za надувания deflacije dvostruke namjene

Lice:

1. Svestranost: Ovaj napuhavanje pumpa kombinira funkcije кемпингового svjetla i električne zračne pumpe.On ne samo da pruža osvjetljenje, ali i omogućuje napuhavanje ili otpuhati razne predmete, kao što su zračni madraci i prsten za kupanje.

2. Prijenosni dizajn: zahvaljujući lako i svojoj kompaktnoj dizajn lako je prenijeti i pohraniti.Da li ste u kampu ili u pokretu na otvorenom, možete lako spakirati ga u torbu i koristiti po potrebi.

3. Jednostavnost i uštedu vremena: funkcija mini-zračne pumpe štedi vrijeme i trud.Jednostavnim klikom možete brzo napuhati svoje proizvode bez ručnog rada.

4. Hitne napajanje: Vanjski zrak pumpa može poslužiti i kao nužnu izvor hrane za vašeg mobilnog telefona.

5. Jednostavnost korištenja: Ovaj električni надуватель je izuzetno jednostavan za korištenje.Jednim pritiskom na tipku možete aktivirati sustav надувания.Osim toga, rasvjeta dio nudi različite načine rasvjete za prilagodbu različitim uvjetima i potrebama.

Specifikacija:

Osnovni materijal: ABS + PC

Boja uređaja: bijela, zelena, pink, plava (opcionalno)

Veličina proizvoda: oko 78 mm (3,07 inča) x 55 mm (2,17 cm) x 41 mm (1,61 cm)

Neto težina proizvoda: oko 80 g

Kapacitet baterije: 1200 mah

Način punjenja: USB punjenje Type-C

Svjetlosni tok: 60LM

Odnosi se na: postelju, надувному kauč, plutajući krevet prsten za kupanje i drugim napuhavanje igračke

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x električna pumpa za napuhavanje

1 set x pribor

1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Vršimo isporuku samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

4. Prikazane slike ne odgovaraju stvarnoj robi i su samo za referencu.

5. Vrijeme isporuke USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste primili svoju narudžbu po isteku 30 dana od datuma plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим vaše narudžbe i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Vrijeme dostave:

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana vratiti proizvod s datumom primitka.Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana, on će se smatrati koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.Izuzetaka nema!

Troškove dostave plaća prodavatelj i kupac na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i identifikator vaše narudžbe.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa Apartmani-ante.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Mi snosimo sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio. 1. Ograničeno jamstvo proizvođača za neispravne proizvode u trajanju od 12 mjeseci (osim za robu, oštećenih i /ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

2. O neispravne proizvode moraju komunicirati i vratiti ih u vrijeme jamstvenog roka (i to po mogućnosti u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.Mi ne ремонтируем i ne zamijeniti robu s

Istekla garancija.

Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na Apartmani-ante.com.hr!Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno.Molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo osigurali vaše zadovoljstvo.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Više informacija

Naziv

MOJOYCE

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5