Opis

Ovaj tricikl skuter Razor Jr. Lil' Kick će zadovoljstvo početnike vozače.To je posebno dizajniran za igre s djecom u dobi od tri godine.Skuter Razor Jr. razlikuje zgodan autonomne konstrukcijom, koja pojednostavljuje upravljanje im za djecu.On ima strukturu s tri kotača, koja pruža stabilnost i pomaže mlade vozače da razviju koordinaciju.Сверхширокая, otporna na klizanje paluba drži djecu na noge.Ovaj tricikl skuter je dostupan u razigranim bojama po vašem izboru, tako da djeca mogu s lakoćom pokazati svoje omiljene.Velike ručke za lako hvatanje, tako da se djeca mogu sigurno držati ih tijekom vožnje.Ova igračka je lagan, pa ga možete sa lakoćom kretati.

Skuter Razor Jr s 3 kotača Lil' Kick Scooter - za djecu od 3 godine i stariji, pink, novi i poboljšani skuter Jr.Kiddie izvještaj Kick, sagrađen na zavareni čelični okvir, s niskim palube i velikim kotačima za bolju stabilnost, olakšavanju kretanja za više vožnju, također opremljen s mekim T-profil grede Za jednostavnu montažu (alati su u paketu). Шестимесячная Jamstvo na aparat za Brijanje Od nedostataka proizvoda

Karakteristike: Okvir: čelik Volan: mekana, čelik Deca: Сверхширокая, otporna na klizanje pp Drške: Polimer Kotača: Сверхбольшие, polimer Dob: od 3 godine Maksimalna težina jahača: 44 funte (20 kg) Masa proizvoda: 6 funti.Dimenzije proizvoda: 25,5 x 14,5 x 23 Ograničenje u težini: 45 funti.

Više informacija

Naziv

DZQ

Vrijedi za ljude

Za djecu

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5