Opis

Dizajniran kako bi se osigurala savršenu razinu udobnosti u cijeloj sobi, 16-inčni трехскоростной metalni ventilator u retro stilu je opremljen sa tri brzine vrtnje na vaš izbor, kako bi osigurao dovoljne količine zraka u cijeloj prostoriji.Jednostavan za montažu pomoću priloženih uputa, ovaj цельнометаллический retro-ventilator je dostupan u мятном, bijeloj, crnoj, brončano i crvenim bojama i kompliment gotovo svaki interijer.

Nastojimo da vam dati precizne podatke o proizvodu.Proizvođači, dobavljači i druge osobe pružaju ono što vidite ovdje i mi ćemo to nisu testirali.

Pogledajte naš odricanje od odgovornosti Dizajniran kako bi se osigurala savršenu razinu udobnosti u cijeloj sobi, 16-inčni трехскоростной metalni ventilator u retro stilu je opremljen sa tri brzine vrtnje na svoj odabir, kako bi se osiguralo dovoljnu količinu zraka u cijeloj prostoriji.

Jednostavan za montažu pomoću priloženih uputa, ovaj цельнометаллический retro-ventilator je dostupan u мятном, bijeloj, crnoj, crvenoj i okruglom bojama i kompliment gotovo bilo koji dekor.

Metalik stojeći ventilator 16 inča u retro stilu sa 3 brzine idealan za male i srednje prostorije, uključujući spavaće sobe, dnevni boravak, jazbine, igre sobe, uredi, učionice, prostorije u domu i još mnogo toga.

Također su dostupni retro-3-speed metal stolne ventilatori 8" i 12".16" Klasicni 3-speed metal fan-postolje u stilu retro, starinski izgled podmetače Čvrste metalne konstrukcije za duži vijek trajanja Nudi i tri različite postavke za održavanje brzine kretanja zraka Fluktuacije pokrivaju cijeli prostor dovoljan protok zraka Odlično za spavaće sobe, blagovaonice, dnevne sobe, dens, igraonice, манкаров, urede, učionice, spavaonica sobe i još mnogo toga se Lako montira pomoću priloženih uputa i ne zahtijeva alate.Kuće i vrtovi Također su na raspolaganju 3-speed metal stolne ventilatori 8 "i 12" u Retro stilu Jamstvo 1 godina od Tkanine kabel sa ugrađenim osiguračem UL-priključak dimenzije: 6 metara. Dimenzije proizvoda: 17,9 "x 15,7" x 39-52" Težina proizvoda: 17,75 funti.

Dimenzije ambalaže: 19,49 "x 7,68"x 25,98"; 20,11 funti.

Više informacija

Napon (U)

220 U

Funkciju daljinskog upravljača

No

Snaga (W)

500 W

Funkcija sinkronizacije

>7,5 sati

Naziv

MOCCSOCC

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5