Opis

Glavne stavke:

1. Akrilni materijal: Stalak za kuharice napravljen od akrilnog materijala, koji je za višekratnu upotrebu, izdržljiv, pouzdan, da ga nije lako deformira ili razbiti, i možete ga koristiti za dugo vremena.

2、 jasan dizajn: Akrilni stalak za knjige s jasnim bojama dizajn omogućuje vam brojne pogodnosti.To vam omogućuje nesmetano pregledati svoje recepte ili obroke, što vam štedi vrijeme i energiju u kuhinji.

3、 Zaštitite stranice ili tableta: Na ovaj stalak za knjige recepata možete pohraniti svoje omiljene kuharice ili tablete za jednostavan pristup tijekom kuhanja ili pečenja, štiteći ih od prskanja ili prstiju.

4、 Široku primjenu: Želite li čitati knjige, slike, bilježnice, nezavršene dokumenti ili drugi elektronički uređaji ili prikaži note stalak za kuharica u kuhinji može primiti sve to.

5、 Prekrasan dar: Akrilni stalak za kuharica je idealan za vašu obitelj i prijatelje ili za one koji vole kuhati.Možete pokloniti svojim prijateljima, rođacima ili ljubitelji rukotvorina.

Karakteristike:

Akrilni stalak za knjige, s povjerenjem se koristi za smještaj vaših knjiga, časopisa ili bilješke.Transparentni i izdržljiv materijal olakšava čitanje, ne brinući se o spreju ili nožnim prstima.Odličan poklon za ljubitelje knjige i glazbenika.

Postavke:

Materijal: akril

Veličina proizvoda: oko 32*27.5*6.5 cm/12.6*10.83*2.56 palac

Lista proizvoda:

1 * Stalak za kuharice

Više informacija

Materijal

plastika

Vrsta

Nosači i stalci za pohranu

Broj modela

Stalak za kuharice |

Klasifikacija

Нескладываемая satna

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Korištenje

Alati

Broj redova

Jedan

Funkcija

Ekološki čista

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5