Opis

Ovaj 4-ярусная kuhinjski stalak za mikrovalnoj pećnici s četiri noge, napravio je u матово-crnoj boji, ima kvalitetne željezne ramu, MDF P2 i voda - i термостойкое premaz koji se vrlo lako čisti.

S četiri police i zabio zoni za vješanje možete staviti suđe za kuhanje / a manji uređaji, kao što su mikrovalne pećnice, aparat za kavu, na prikladan način.

Radi vaše udobnosti predviđeni 10 kuke.

Držite banke za začina na vrh uskoj polici, uredno i lako распознаваемо; na tri niže police stavili lonci, mikrovalna pećnica, toster i aparat za kavu i ne zaboravite pripremiti nešto za svoju profinjenog jela.

Šest zaštitnih jastučića za stopala sprečavaju pojavu ogrebotina na podu, a привинчиваемая instalacija omogućava podešavanje i poravnati stalak u odnosu na podu.

Otrcana smeđe boje ovog kuhinjskog police za pohranu može se kombinirati s različitim stilovima, osobito s seoski stil prolio i industrijski dizajn.

Za ovog uređaja za pohranu opće namjene potrebno jednostavna montaža.

Mi ćemo pripremiti ilustrirani vodič za rad i svu potrebnu opremu i alate koji će vam pomoći da brzo i lako prilagoditi.Boja: smeđa u rustikalnom stilu Materijal: MDF, меламиновый furnir, željezo Oprema: 1 stalak za pecivo, 10 kuke dimenzije: 31,5 "L x 15"W x 67"H Veličina police: 11,5 "L x 4,7"W; 29,5 "L x 15"W Debljina MEDIJAPANA: 0,6" Maksimalna težina vrhu police: 22 kilograma. Radni stol i donja polica maksimalna težina: 66 kg. Mreža za mreže maksimalna težina: 44 kilograma.Najveća dopuštena težina kuka: 6,6 kilograma. D/Š: 45,1 funti.Jednostavna montaža: priručnik za uporabu i sve potrebne alate u prilogu

Više informacija

Podrijetlo

U SAD-u (porijeklo)

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5