Opis

Lice:

1. Izrađen od bambusa stalak za cipele će pomoći održavanju reda u dnevni boravak.

2. Ovaj stalak za cipele dizajniran za spremanje vaših cipela.

3. Ovaj stalak za cipele također vam omogućuje da brzo pronađete cipele.

4. Sklopivi dizajn, višeslojne polici nije potrebno instalirati, moguće ga je koristiti nakon otvaranja, radi uštede prostora.

5. Možete lako sastaviti i rastaviti bez alata, i možete biti elastičan, bez vibracija.

6. Pogodan za smještaj toaletne potrepštine, etc.in dvorište, vrt, prozor ili spavaća soba, police za pohranu i stalci za izložbe robe.

Specifikacija:

Materijal: bambus

veličina:

3 sloja: oko 50x46x25 cm/19.69*18.11*9.84 unutar

4 sloja: oko 50x68x25 cm/19.69*26.77*9.84 unutar

Boja: kao na slici

Broj: 1

Pakiranje list:

1 * Stalak za cipele

Pogledajte detalje proizvoda

1. 【Izrađena od bambusa】 Drveni stalak za cipela je izrađena od bambusa, drveni materijal čvrsta, zdrava i ekološki čista, a on ima dobru ukrasnu vrijednost.

2. 【Održavajte prostor čistim】 Stalak za obuću od drveta mogu čuvati cipele od загромождения i održavati red u svojoj dnevnoj sobi, omogućujući vam da brzo pronađete željene cipele.To također može napraviti kuću ljepši.

3. 【Lako nositi】 Bamboo stalak za cipele ima sklopivi dizajn.Možete ga lako preklopiti radi uštede prostora kada se ne koristi.Osim toga, višeslojne polica se može koristiti nakon otvaranja.

4. 【Jednostavne korake za instalaciju】 možete lako sastaviti i rastaviti bez alata.Također možete brzo uputiti siguran rad, i to je dobro čuvana bez vibracija.Sklopivi stalak za cipele je jednostavan za instalaciju.

5.【Široku primjenu】 Sklopivi stalak za cipele je pogodan za korištenje kao polica za pohranu i vitrine za toaletne potrepštine, ručnika, nakit, kratke hlače, cipele, knjige, прихваток i mnogo drugog.

Više informacija

Materijal

Polyester

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5