Opis

Ručni rad: Košara za cvijeće utkana ručno od prirodne loze + trake, imaju prirodnu boju, štite okoliš i zdravlje.Košarica za cvijeće, izrađen po mjeri, izdržljiv i namijenjen je za dugotrajno korištenje.

Dizajn ručke: Dizajn ručke zgodan i praktičan.Umotan bijelo-ružičaste vrpce s бантиками na oba kraja, da nije samo lijepo ukrašena koš za smeće, ali i čini ga cvjetnog košarom u obliku polumjeseca s ručkom, koju je povoljno lako premještati.

Idealan je za vjenčanja: na svadbeni party možete staviti cvijeće i latice u cvjetne košare za širenje cvijeće i latice na prolaz, dodati romantike i sreće.

Ukras: Kućni svadbena dekoracija na otvorenom.Idealna za ukrašavanje zidova u zatvorenom prostoru i na otvorenom, u kućnom vrtu.Možete objesiti ručni rad na zid, vrata, ogledalo, ograda, ograde, prozor, zid za tv, također možete objesiti na promašaj loze.

Raznovrsnost: U košaricu za cvijeće ima plastični sloj koji pruža praktičnost dućan ili slijetanja, bez brige o протечке ili zagađenja boja.Možete ga koristiti ne samo kao lončanica, ali i za prikupljanje prljave odjeće, časopisa, rekvizite za fotografije i umjetničkim ukrasima.Zapravo, to se također može koristiti za pohranu ništa, počevši od povrća u kuhinji.

Naziv proizvoda: Košarica za cvijeće

Boja: kao što je prikazano - bijela traka / kao što je prikazano - ružičaste vrpce

Materijal: Tkani + traka

Veličina: Veliki veličina 19 cm u promjeru, 10 cm u visinu, 22 cm u visinu s ručkom / Mala veličina 15 cm u promjeru, 8 cm u visinu, 19 cm u visinu s ručkom

Sadržaj pakiranja:

1 * Košarica za cvijeće

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5