Opis

Svima koji su željni za fitness i kozmetikom, potrebna ova putnu torbu za toaletne potrepštine.Ovdje dovoljno prostora za pohranu kozmetike, sredstava za njegu kože, kose i druge potrepštine.To je izrađen od voda - i пятностойкого materijala koji je dovoljno snažan.Osim toga, on je opremljen velikoj kožna ručka za jednostavno nošenje.Vaš ormar će biti organizovanije, a vaše putovanje će biti ugodnije s tom torbom.

Postavke:

Materijal: PU

Težina: oko 200 g

Veličina: oko 17 * 13,5 * 9 cm/6.7*5.3*3.5 u

Pakiranje list:

1 * Prometna косметичка

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Soba s velikim vozilima: više ne morate prekopavati po torbici u potrazi za kozmetiku, nakit, mobilni telefon i druge predmete.Ova cesta косметичка ima veliki otvor i zatvarač koji vam omogućava brzo i jednostavno uzeti ono što vam je potrebno.Ona također ima veliki kapacitet, u koju će stati sve vaše potrepštine.

2. Vodootporno karakteristike: Ova cesta косметичка izrađena od mekog umjetne kože, koja sigurno drži šminku i toaletne potrepštine suha, pri tome ruke ostaju meke i glatke, lako se čiste, ona je otporan na djelovanje vode i mrlje.

3. Sa širokim kožnim ručka: Ova cesta косметичка ima široku kožnu ručku koja olakšava переноску kozmetike i toaletnog pribora.Njegova povoljno uzeti, ona naglašava stil vaše torbe, kao i izdržljiv i snažna.

4. Udoban i prijenosni: da li ste na poslovnom putu, na satovima fitness ili na odmoru, ova cesta косметичка će vam olakšati život.U njemu dovoljno prostora za pohranu kozmetike, toaletne potrepštine i druge potrepštine.

5. Blagi poklon: Ova cesta косметичка - savršen poklon za svoju ženu, djevojku ili kćeri.Im se sviđa ovaj poklon u svakoj prilici, bilo da je Dan zahvalnosti, Božić.Ovaj poklon će im pomoći da razlaže svoju kozmetiku i izgledati najbolje.

Više informacija

Korištenje

Putovanja

Broj modela

Putnu torbu za toaletni

Debljina

6 žica

Proizvod

Torba za spremanje majčinog mlijeka

Specifikacija

23*17.5cm

Vrsta

Torbu za pohranu

Oblik

Trodimenzionalni tip

uzorak

Trodimenzionalni tip

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Prostran

200 ml

Materijal

Polyester

Mjerodavni prostor

Kupaonica

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5