Opis

Stavke na prodaju:

1. Izdržljiv materijal: stan майларовые paketi su napravljeni od visoko kvalitetne aluminijske folije, otporne na kidanje, da ih nije lako razbiti, oni su dovoljno izdržljivi i mogu čvrsto zatvoriti paket, многоразовы su sigurni za korištenje i može trajati dugo.

2. Zatvoreni paket na munje: s brtvenom trakom, lako se zatvara i otvara.Možete ručno brtvljenje zatvarač, pečat застегивается čvrsto, a dobro brtvljenje pomaže da se spriječi prodor vode, vlage, prašine i neugodnih mirisa.

3. Široka primjena: Naše holografska paketa pogodna za pakiranje kave, soli za kupanje, čokolade, tablete, šećera, riže, keksi, čaj, orasi, sušeno voće, grickalice, kokice, izlječen govedine ili bilo kojih drugih proizvoda koji želite zadržati.

4. Sjajan metal dizajn: Ove smanjuje vrećice za dezodoransi imaju sjajan i lijep izgled, možete se upoznati sa fotografijama, da se upoznate sa informacijama o stilu.Zahvaljujući detalja o stilu, oni su obvezni predmet za dom, školu i ured, a mogu se koristiti i kao dobre ukrasne vrećice.

5. Upućivanje uključuje: Vi ćete dobiti 100 bika paket za skladištenje proizvoda, veliki broj njih za korištenje i zamjena, također možete podijeliti ih s drugima.

6. Postoje 4 različite veličine paketa od aluminijske folije: nudimo vam na izbor paketa od aluminijske folije 4 različite veličine: 2,75 x 4 cm/7 x 10 cm, 3,5 x 4,7 inča/9 x 12 cm, 4 x 6 inča/10,5 x 15 cm, 5,5 x 7,9 inča/ 14 x 20 cm, dovoljni kako bi zadovoljili svoje različite potrebe i skladištenje različite hrane; Napomena: Molimo vas provjerite prije kupnje u iznosu i broju

Specifikacija:

Boja: crna

Materijal: aluminijska folija

4 različite veličine paketa od aluminijske folije: 2,75 x 4 cm / 7 x 10 cm, 3,5 x 4,7 inča / 9 x 12 cm, 4 x 6 inča / 10,5 x 15 cm, 5,5 x 7,9 inča / 14 x 20 cm

Pakiranje list:

100 zatvorenih paketa

Napomene:

1. Zbog mnogih faktora, kao što je osvjetljenje monitora i rasvjete, stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slike, prikazan na web stranici.

2. Molim vas, dopustite malo odstupanje podataka od ručnog mjerenja.

Više informacija

Oblik

pravokutni

Materijal

plastika

Funkcija

Ekološki čista

Korištenje

Višenamjenski

uzorak

Tip stana

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5