Opis

300 Komada poklopaca za konzerviranje staklenke Mason promjera 70 mm sa običnim vratom, za višekratnu upotrebu hermetičke разъемные srebrni poklopac sa silikonskim уплотнительными-prstenovi Set: 300 poklopaca za limenke mason.Dimenzije: 2,75 inča / 7 cm u promjeru.

Poklopac banke mason može biti u skladu s uobičajenim vratom većinu limenke mason promjera 7 cm, ali nije kompatibilan s drugim баночками mason sa širokim vratom ili boce.

[Dobra nepropusnost]: nema curenja, pregrijavanja, čvrsto zatvorena.Poklopac banke mason jar je opremljen sa silikonskim prstenom.Poklopac za konzerve je namijenjen za očuvanje svježine hrane, žitarica, začina i napitaka.Ne morate brinuti o tome da je sredstvo za brtvljenje mogu curiti i kontaminirati kuhinju ili neki drugi prostor.

Poklopac se može koristiti za spremanje ostataka hrane, svježeg umacima ili sokova, suhog proizvoda, začina i drugih manjih predmeta.Osim toga, možete koristiti marker da označi informacije o hrani na poklopcu banke Mason jar, ili napisati datum na poklopcu, što će vam popraviti vrijeme proizvodnje i kupovine proizvoda.

[Materijal] Obični poklopci za limenke Mason izrađene od kositra, unutra ima sloj silikonske prstenove, i možete ih koristiti više puta. poklopci za konzerviranje otporna na visoke i niske temperature, stoga su pogodne za hladnjake, perilice posuđa i mikrovalne pećnice, možete koristiti poklopci za konzerviranje umjesto проржавевших metalnih poklopaca.

[Антикоррозийный efekt]: Poklopci za limenke običnog kalibra nisu osjetljivi na koroziju.Možete koristiti poklopac za konzerve umjesto zahrđao metalnih poklopaca.Može se čuvati u hladnjaku.

veličina: Standardna grlić 70 mm

Materijal: list

boja: srebrna

Upućivanje sadržaj:

300 x разъемных poklopaca za limenke (ne uključuje trake)

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5