Opis

Osnovne točke: 1. Jednostavnost primjene: Ove S-kuke kuke nudi učinkovito rješenje za vješanje predmeta bez uporabe čavala, vijaka ili ljepila.Jednostavno objesite ih na stupove ili police, organizirati svoju kuhinju, ormar ili garaža.Više nema gnjavaže s proboju rupa u zidu!

2.No Izgubljenog vremena: pomoću tih S-obliku kuke vi ćete biti u mogućnosti organizirati svoju kuhinju i uštedjeti vrijeme.Više ne morate prekopavati po загроможденных ladice ili ormare u potrazi za ono što vam je potrebno.Jednostavno objesite svoje posuđe, lonci, zdjele, šalice, i još mnogo toga na ove kuke i učinite kuhanje i više zabave.

3. Za višekratnu upotrebu materijal: Izrađen od sigurne polipropilenska materijala, te S-kuke kuke osiguravaju pouzdan i elastično rješenje za uređenje vašeg doma ili na poslu.Sa više mogućnosti korištenja.

4. Mnoge značajke: One S-kuke kuke idealne su za organiziranje posuđe, lonci, tave, zrna pivo, paketa i ručnika.Povećajte prostor i osigurajte lagan pristup svemu uz ovaj univerzalni alat.

5. Široka primjena: Raznovrsna područja primjene čine one S-kuke kuke idealni za vješanje predmeta kao što su lonci, tave, keramika, biljke, ručnici i još mnogo toga - kako u zatvorenom, tako i na ulici.Organizirajte ili ukrasite svoju kuhinju, kupaonicu, spavaću sobu ili bilo koji drugi smještaj, s lakoćom, koristeći ove opće kuke.Oznaka: Ove S-kuke kuke za jednostavniju organizaciju!Lako подвешиваемые na stup ili policu, oni štede vrijeme i živce, održavanje reda u svoj prostor.Izrađena od izdržljivog i elastičnog materijala, ove kuke rade unutar ili van, držeći sve, od kuhinjskih žlice do vrtnih alata.

Specifičnosti: naziv: kuka

Materijal: PP

Veličina: jednostruki: (približan iznos) 12,5 * 5,3 cm / 4,92 * 2,09 u.

Težina: 38 g

Nosivost: 2 kg

Boja: plava, zelena, roza

Pakiranje: 1 komplet kuke (4 kom.)

Više informacija

Materijal

PP

funkcija 1

S-kuke kuke

funkcija 3

Univerzalni vješalice

Težina

42g

Izravna nabava /veleprodaja

Podrška

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

funkcija 2

Viseće kuke-vješalice

funkcija 4

Vješalice za kupaonicu

Veličina

13x8x2 cm

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5