Opis

Opis:

1. Torba za dostavu pizza broji dovoljno proizvoda, pogodno za piknik i unos hrane u uredu, uredu predjela voće i slastice, za pohranu lijekova, smanjuje инвазию i štedi suho baby mlijeko.

2. Torba za dostavu pizza je pogodna za žene, odrasle, mlade i djecu.Može se koristiti kao torba za ланча, torba za piknik torba za ланча, drugačiji torbu ili shopping bag.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Torba za dostavu pizza

Materijal: tkanina Oxford + aluminijske folije

boja: crvena

Veličina: oko 420 * 420 * 230 mm/16.54*16.54*9.06 u

Lista proizvoda:

1 * Torba za dostavu pizza

Napomene:

Molim vas, dopustite tolerancija od 0,5 cm/0,20 cm zbog ručnog mjerenja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda, nadam se, vi ćete biti u mogućnosti razumjeti.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. 【Odabrani materijal】 Torba za dostavu pizza, izrađen je od vodootporne tkanine Oxford i хлопчатобумажного materijala s izolacijom od aluminijske folije, koji je izuzetno izdržljiv i lagan, a ne samo vodootporan

2. 【Izolaciona folija】 Jer deblju izolaciona folija согревающих paketa hrane čini potpuno izdvojeni paket može spremati hranu i piće toplim, hladnim i svježe.

3. 【Velika soba】 Torba za dostavu kolača ne samo da ima veliki prostor za pohranu, ali i broji dovoljno proizvoda, pogodno za piknik i poslovnih ručkova, uredske predjela i skladištenje lijekova, vrlo je praktična

4. 【Prijenosni korištenje】 Usamljena torba za dostavu jela vrlo malo na izgled, vrlo lak po težini, ne zauzima previše prostora i vrlo lako nositi sa sobom

5. 【Široku primjenu】 Torba za podgrijavanje pizze naširoko koristi, može se koristiti ne samo kao torba za ланча, prostor za piknik, namirnica ili poslovnih torbi, ali i vrlo praktičan, dakle to će biti dobar izbor za vas.

Više informacija

Materijal

Polyester

Funkcija

Ekološki čista

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5