Opis

Glavne stavke:

1. Održivost: Izrađeni su od kvalitetnih materijala, ovi paketi za skladištenje proizvoda siguran, trajan, otporan na završetke i nemaju miris.Možete ih koristiti više puta i smanjiti količinu otpada.

2. Široko područje primjene: Želite li organizirati piknik na otvorenom, obiteljske druženja, festivali ili jednostavno pokriti ostaci i transport ploče za roštilj, ovi paketi za skladištenje proizvoda će vam omogućiti da sve to lako i jednostavno.

3. Vrhunska kvaliteta izrade: Ovi paketi za skladištenje proizvoda izrađeni su od visokokvalitetnog materijala koji se lako deformira, otporan je na hladnoću i toplinu i nema riseva.Oni imaju gladak izgled i mogu zadržati svježinu proizvoda u dugo vremena.

4. Jedinstvene karakteristike: Zahvaljujući эластичному dizajn otvara paket i svijetle boje koje ne blijede, ovi paketi za čuvanje hrane može lako zatvoriti posudu i spremati svoju hranu svježom.Ukupno 90 navlake za proizvode koji će zadovoljiti vaše potrebe u konzerviranje povrća, voća i ostataka.

5. Univerzalni dizajn: ovi paketi za skladištenje proizvoda prikladni za različite spremnici hrane, kao što su zdjele i tanjuri.Možete ih koristiti kao poklopac za čuvanje hrane u frižideru ili разогревания ih u mikrovalnoj pećnici.

Opis:

Zadržite svježinu i druzenje vaše jela iz naše kuhinje film hrane!Izrađen od visokokvalitetnog polietilena, to se ne može deformacije i može lako da postavite posudu u bilo kojem obliku.Također možete ga koristiti i kao poklopac za čuvanje hrane u hladnjaku i sprječavanje nastanka neugodnih mirisa.Idealan je za zabave, piknike i svakodnevnu upotrebu.

Postavke: 1.Name: bag-lanac

2. Veličina: 6 cm / 8 cm / 10 cm

3. Materijal: polietilen

Popis isporuke

Torbe-hladnjaci x 90 kom.

Više informacija

Broj modela

Sjedalo za čuvanje hrane

Materijal

PE

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5