Opis

Opis proizvoda:

1. Je izrađen od visoko-kvalitetne TPU, izdržljiva i lako deformiraju.

2. Ljepilo na dnu predstavlja ne ostavljaju tragove dvosmjerna traka, odabrani nakon mnogih ispitivanja, koja ne ostavlja trag, čvrsto drži i da joj nije lako отвалить.

3.To osigurajte dobru vezu.Prije korištenja organizer za kabel obrišite površinu priključenog hardvera čistom vodom.Prije uporabe ostavite da se osuši najmanje nekoliko sati.

Širok spektar aplikacija:

Naš kabelski organizator pogodan za više od 80% kućanskih aparata i može se primijeniti na različitim кухонному hardver, kao što su mikseri, aparate, friteze, električni čajnik, toster, ekspres lonac, sokovnik; sitne kućanskih aparata, oni, računala itd.

Podrška za razne ploče: možete držati različite alatne trake, a ljepilo podržava različite vrste materijala: drvo, staklo, metal, plastika, koža, crijep, cigla, pozadinu.

Snažan i praktičan: Evo mali rokovnik za žice dizajniran za uklanjanje nereda od žice vašeg doma.To vam omogućuje jednostavno наматывать žice jednom rukom.Sve žice vaše kuhinjske opreme će biti u redu.

Specifikacija:

Naziv: Organizator za navijanje žica

Boja: crna / siva / bijela (opcionalno)

Broj: 2 komada

Materijal: TPU

Odnosi: kuća / ured

Prednosti: Instalacija bez bušenja

Dimenzije: 103 x 30 x 28 mm / 4,06x1,18x1,1 inča

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

Materijal

PC

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5