Opis

Ime proizvoda: Podesivi remen u prsima

Veličina proizvoda: 28*2,5 cm/11,02*0,98 inča

Boja proizvoda: kao što je prikazano na slici

Materijal proizvoda:

značajke proizvoda:

1. Pouzdan i podesive naramenice: Ovaj ruksak je opremljen плечевыми pojaseva sa učvršćenjem sprijeda straga, dobiti pouzdan i udoban stane.Podesivi sigurnosni pojasevi pružaju individualnu slijetanje, što ga čini pogodnim kako za djecu tako i za odrasle.

2. Protuklizni prsima remen: u Prsima remen na ovom ruksak namijenjen za sprečavanje klizanja remeni orme s ramena, pruža dodatnu stabilnost i izbjegle nelagodu, dok je dugotrajno nošenje.To pomaže da se ravnomjerno rasporediti težinu, smanjuje pritisak na ramena i leđa.

3. Praktična kopča sprijeda straga: prednja kopča ovog ruksak omogućuje jednostavan i brz pristup vašim stvarima.To eliminira gnjavažu s tradicionalnim kopče-grmljavinom i pruža dodatnu sigurnost vaših stvari.

4. Svestran i praktičan: ovaj ruksak je pogodan za razne prilike, bilo to učenje, posao, putovanja ili aktivan odmor.Funkcionalni dizajn i dovoljno prostora za pohranu čine ga univerzalni dodatak, u kojem se može smjestiti potrepštine.

5. Trajnost i pouzdanost: ovaj ruksak izrađen od visoko kvalitetnih materijala izračunava se na dug vijek trajanja.To može izdržati zahtjeve za svakodnevnu upotrebu i otporan na habanje.Robustan dizajn garantira da on to može podnijeti velika opterećenja, što je pouzdan pratilac u vaše svakodnevne avanture.

Mjere opreza:

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju drugačije boje, boje stvarne robe može se malo razlikovati od sljedeće slike.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, možete slobodno da me kontaktirate, mi ćemo vam dati nekoliko savjeta, ali to je samo za referencu.

U isporuku je uključeno:

Podesivi u prsima remen 1/2 kom.

Hvala na pažnji, ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.mi ćemo biti spremni da će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Više informacija

Vrsta

Ostalo

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5