Opis

Opis

USB-biometrijskih sat sa otisak prsta na licu, sat vremena za poslovni zaposlenika s funkcijom prepoznavanja lica, skeniranje prsta i upisivanja PIN koda, na jednom uređaju, automatski stroj za praćenje vremena

- - Osnovne karakteristike - -

Poboljšane beskontaktne digitalni sat vremena

Ovaj timer podržava tri načina identifikacije: skeniranje lica, otisak prsta i provjeru autentičnosti pomoću lozinke.Ona može pohraniti do 300 osoba, 3000 otisaka prstiju, 1000 lozinke i 100 000 registriranih podataka.To je idealno rješenje za male i srednje tvrtke s brojem zaposlenih do 500 osoba. Zahvaljujući automatskog prepoznavanja lica naknada za odbijanje otiska prsta nastavi, što štedi vaše vrijeme i novac.

Automatski obračun radnog vremena i olakšice pauze za ručak

Naše biometrijske sat vremena mogu automatski izračunati radno vrijeme zaposlenika i oduzeti pauzu, nema potrebe gubiti vrijeme na prebrojavanje sati ručno, radno vrijeme zaposlenika slaganje automatski.Zahvaljujući ugrađenim izvješćima možete uploadati izvješća o pohađanju preko USB-a.

Lako snimiti zaposlenih i postavljanje pravila pohađanje pomoću jednog oblika

Naše radno vrijeme je jednostavan za korištenje i ne zahtijeva složene programe, samo pet koraka za početak: uključivanje, unos podataka o zaposlenicima, definiranje odjela, smjene, pravila smjene, a zatim uključivanje ili isključivanje sati.Ili možete dovršiti sve ove korake, preuzimanjem obrazac zaposlenika.

Vrijeme za biranje 0,5 s

Naš čitač biometrijskih podataka lica opremljena 32-bitnim i brzim procesorom ARM i tehnologijom za optičko prepoznavanje otiska prsta 360 °, prilagođava različitim uvjetima bušenja, ima visoke performanse i odgovor nula latencije.Točno prepoznavanje lica manje od 0,5 sekundi i glasovne upute od stvarne osobe ubrzavaju rad vašeg zaposlenika.

Zaštita od nestanka struje

Wi-Fi ili mrežu nisu potrebni, jednostavno ga priključite i možete početi ga koristiti.Ugrađeni kristal oscilator točno vrijeme s funkcijom zaštite od nestanka struje, više nikad ne brinite o gubitku podataka o posjećenosti.Mi podržavamo španjolski jezik.

Jednostavnost korištenja i široka primjena

Sa zaslonom u boji visoke razlučivosti i udoban tipke za unos T9, jasan i intuitivan, što je povoljno za korisnike u upravljanju.Timer otiska prsta je izrađen od visoko-kvalitetne plastike, s montažnim otvorima na stražnjoj strani, može se instalirati na zid ili zaštiti ulaza, pogodan za upravljanje, široko se koriste u uredima, tvornicama, hotelima, školama, restoranima, maloprodajnim trgovinama, bolnicama i tako dalje .

- - Tehnički parametri - -

Metoda identifikacije: prepoznavanje lica + otisak prsta + lozinku (recimo bilo koji način)

Vrste kamera: infracrvena + HD kamera

Ekran: 2,8-inčni ekran u boji

Metoda prikupljanja podataka: izvješće o preuzimanju sa U-disk

Broj zapisa lica: 300

Kapacitet otisaka prsta: 3000

Kapacitet korisnika: 1000

Kapacitet snimanja: 100000

Udaljenost prepoznavanja: 30-80 cm

Radna struja: 450 ma

Tip cpu: ARM procesor

Izvor napajanja: DC 5v/1000 ma

Veličina: 190*140*91.6 mm

Slučajevi upotrebe: tvrtke, trgovine, tvornice, hoteli itd.

Govorna napomena: da

- - Upućivanje uključuje - -

1 * Provjera biometrijskih podataka

1 * Adapter

1 * Set za ugradnju vijaka

1 * Priručnik za uporabu

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5