Opis

[Ergonomski dizajn] Naš противогазная maska je izrađena od visokokvalitetnog ABS materijala koji je mekan i izdržljiv, i nećete osjećati nelagodu, ako ćete nositi za dugo vremena.Podesiv i elastična четырехточечное оголовье, pogodan za različite oblike glave.Naša pluća maske su pogodni za upotrebu s nuklearno i kemijsko oružje.Ih lako nositi i prenositi.

[Veliko vidno polje i učinkovita komunikacija] Otporan aparat za varenje ekran od polikarbonata sa velikim poljem gledišta i ugrađenim slojem protiv zamagljivanja.Dobar vid čini naš posao je više udoban.

[Potpuno hermetičan i фильтрованный] Rubovi maske izrađene su od dva slojeviti silikagel, koji je čvrsto postavlja ravno na lice i štiti tijelo.Potpuna pokrivenost s filtrom od aktivnog ugljena i dvostrukim filtrom od aktivnog ugljena.Filter za gas maska može učinkovito filtriranje organska para, plin i obične čestice.

[Naširoko koristi] primjenjuje u različitim situacijama, kao što su industrija, poljoprivreda, hitne slučajeve, slikanje, zavarivanje, mašinska obrada, drva i sl.

Materijal: ABS

boja: kao što je prikazano

Upućivanje sadržaj:

1 x mask na cijelo lice

2 x filter za gas maska

2 x pamuk filter

2 x sjedalo za filtere

1 x Priručnik na engleskom jeziku

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5