Opis

Opis:

Jeste li umorni od bučnih i oštećenih vrata, koji narušavaju vaš mir i komfor?Trebate jednostavno i učinkovito rješenje koje će omogućiti vašim vrata zatvorena, glatko i tiho?Ako je tako, onda vam je potreban naš vrata šal!

Naša vrata šal predstavlja čvrstu i mekanu поролоновую brtvilo, koje se može pričvrstiti na okvir vrata pomoću trajnih ljepila.On može ublažiti udarac o vrata i smanjiti buku i vibracije.On također može štititi vrata i okvir od ogrebotina i udubljenja.

Naša vrata šal je jednostavan za instalaciju i korištenje.Trebate samo skinuti zaštitnu foliju i držati ga u pravom mjestu na okvir vrata.Pogodan je za sve standardne vrata s udaljenosti od 1,5-5 mm između vrata i okvira.

Naša vrata šal - odličan poklon za majke koje zaslužuju mirnom i ugodnom okruženju za opuštanje i rekreaciju.Također je možete koristiti u sobama, kupaonicama, svlačionice, uredima, učionice, hotelima i mnoge druge.

Naša vrata šal - to je jednostavan i pristupačan način poboljšati kvalitetu vašeg života.Naručite svoj danas i uživajte u miru!

Tehničke karakteristike:

Materijal: silikon

Težina proizvoda: 50 g

Proizvoda veličina: 25 cm * 9,3 cm/9.84x3.66in

Lista proizvoda:

Poklopac vrata kvaka * 1

Više informacija

Materijal

plastika

Paul

Unisex

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5